i7 13700K sistem için anakart önerisi

Muhammet DytheX

Femtopat
Daha fazla  
Yeni i7 13700K işlemci aldım. Anakartım uyumlu değil. LGA 1700 olması gerekiyormuş. Yakın zamanda olmasa da ekran kartımı da değiştireceğim. Aklımda 3060 tarzı bir şey var. Şu anda yeni aldığım işlemci olacak ve ileride ekran kartımı değiştirdiğimde tekrar anakart gerektirmeyecek bir anakart arıyorum.

Bilmem gereken detaylar varsa bildirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam iade edip 7800x3D alırdım. Bizzat kullanıyorum inanılmaz tatlı bir işlemci. Performansıyla 13700k işlemcisini havada karada ezer. 7800x3D alırsanız daha az para vererek daha çok performans alırsınız. İleride anakart değiştirmek zorunda kalmazsınız. Intel'in yarısı kadar güç çeker.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

IMG_1808.jpeg

Son düzenleme:
tercihiniz ddr5 mi olacak?
ddr4 gddr6

Ben olsam iade edip 7800x3D alırdım. Bizzat kullanıyorum inanılmaz tatlı bir işlemci. Performansıyla 13700k işlemcisini havada karada ezer. 7800x3D alırsanız daha az para vererek daha çok performans alırsınız. İleride anakart değiştirmek zorunda kalmazsınız. Intel'in yarısı kadar güç çeker.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2254059

Hocam teşekkür ederim ama şu anki işlemci için ddr4 onerebilecegin anakart var mıdır

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı