D Deuslra2018 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2 18 Ocak 2024 #1 RAM Fury Beast DDR5 8 x 8 CL38 SSD veya HDD modeli JD 960 GB Seagate 1 TB Ekran kartı GTX 1660 Super Anakart MSI Z790 Tomahawk DDR5 İşlemci i7 13700K BIOS Update yaptım furmak ve bütün testlere söktüm sıcaklıklara baktım normaldi fakat FPS düşmesi yiyorum.
BIOS Update yaptım furmak ve bütün testlere söktüm sıcaklıklara baktım normaldi fakat FPS düşmesi yiyorum.
Quagmire Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 579 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070 Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #2 Deuslra2018 dedi: BIOS Update yaptım furmak ve bütün testlere söktüm sıcaklıklara baktım normaldi fakat FPS düşmesi yiyorum. Genişletmek için tıkla... O işlemciye o ekran kartı hiç gitmemiş :/ darboğaz yapar o sistem. Artı 0 Eksi
Deuslra2018 dedi: BIOS Update yaptım furmak ve bütün testlere söktüm sıcaklıklara baktım normaldi fakat FPS düşmesi yiyorum. Genişletmek için tıkla... O işlemciye o ekran kartı hiç gitmemiş :/ darboğaz yapar o sistem.
lastbjorNN Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Yer Berlin 18 Ocak 2024 #3 Quagmire dedi: O işlemciye o ekran kartı hiç gitmemiş :/ darboğaz yapar o sistem. Genişletmek için tıkla... Darboğazdan kastınızı anlamadım, hangi parça neye darboğaz yapıcak? Artı 0 Eksi
Quagmire dedi: O işlemciye o ekran kartı hiç gitmemiş :/ darboğaz yapar o sistem. Genişletmek için tıkla... Darboğazdan kastınızı anlamadım, hangi parça neye darboğaz yapıcak?
Quagmire Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 579 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070 Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #4 lastbjorNN dedi: Darboğazdan kastınızı anlamadım, hangi parça neye darboğaz yapıcak? Genişletmek için tıkla... Ekran kartın işlemciyle pek uyumlu değil. O sisteme bı 4070 yakışırdı. İşlemci ekran kartına göre daha üst segment. Artı 0 Eksi
lastbjorNN dedi: Darboğazdan kastınızı anlamadım, hangi parça neye darboğaz yapıcak? Genişletmek için tıkla... Ekran kartın işlemciyle pek uyumlu değil. O sisteme bı 4070 yakışırdı. İşlemci ekran kartına göre daha üst segment.
lastbjorNN Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Yer Berlin 18 Ocak 2024 #5 Evet ekran kartı işlemciye göre zayıf kalıyor. Ama bunun darboğazla alakasını anlayamadım. Artı 0 Eksi
Timsah Faruk Gigapat Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 1.914 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı, Grafik Tasarım 18 Ocak 2024 #6 lastbjorNN dedi: Evet ekran kartı işlemciye göre zayıf kalıyor. Ama bunun darboğazla alakasını anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı işlemciye darboğaz yapıyor. Artı 0 Eksi
lastbjorNN dedi: Evet ekran kartı işlemciye göre zayıf kalıyor. Ama bunun darboğazla alakasını anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı işlemciye darboğaz yapıyor.
KS KS D Deuslra2018 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2 18 Ocak 2024 #7 Quagmire dedi: O işlemciye o ekran kartı hiç gitmemiş :/ darboğaz yapar o sistem. Genişletmek için tıkla... Quagmire dedi: Ekran kartın işlemciyle pek uyumlu değil. O sisteme bı 4070 yakışırdı. İşlemci ekran kartına göre daha üst segment. Genişletmek için tıkla... yani şimdi gidip 4070 mi almam gerek önceden bi sıkıntı olmadan oyun oynayabiliyordum fps drop yemiyordu Artı 0 Eksi
Quagmire dedi: O işlemciye o ekran kartı hiç gitmemiş :/ darboğaz yapar o sistem. Genişletmek için tıkla... Quagmire dedi: Ekran kartın işlemciyle pek uyumlu değil. O sisteme bı 4070 yakışırdı. İşlemci ekran kartına göre daha üst segment. Genişletmek için tıkla... yani şimdi gidip 4070 mi almam gerek önceden bi sıkıntı olmadan oyun oynayabiliyordum fps drop yemiyordu