Hocam Asus rog LC II 240mm sıvı soğutma takılı şu andaHem yeter hem yetmez. Eğer birkaç ayar yaparsanız çok rahat yeter, tabiki ürünün ne olduğu da önemli.
Bütçeniz ve kasanız uygunsa 280 de düşünebilirsiniz? Daha rahat edersiniz.
Hocam yakın dönem oyunları oynuyorum. Forza Horizon 5 - Ac valhalla - Spider Man gibi 2k full grafikte oynuyorum. Genelde ekran kartı sıcaklığı dikkatimi çekiyor işlemciye hiç bakmadım. Bugün kafama takıldı 240mm yeterli olur mu diye.Hangi oyunları oynuyorsunuz. Ben mesela PL1 kısıtlaması ve undervolt .08 olarak ayarlamama rağmen, Total war three kingdom oynarken çok rahat 73-85 derece aralığına çıkıyor genellikle 73*74 olsa da arada 83 ile pik yapıyor. Ben şuanda Arctic duo 34 kullanıyorum. Arctic LF2 360mm aldım, 1 haftya kadar takmış olurum inşallah. Takınca arada oluşan farkı size söylerim. Benim incelediğim reviewler itibariyle çok beklentim yok, ancak az da olsa soğuk çalışsın istiyorum. bazı reviewlerde Arctic'in LF2 240mm'i iyi soğutma sağlıyordu. Bence ne için kullandığınız önemli ve ne istediğiniz önemli. Ben oyunlarda 70'in altında olsun istiyorum bakalım olacak mıTabi ben fanlarımı biraz sessiz de kullanmayı severim. 73-75 dereceler silent profildeki değerlerim, full açınca 4-5 derece düşüyor.
Sizin ayarlarınız nasıl? Isı düzeylerini nedir?
LC II'nin 80 CFM hava akışı mevcut. Yetmiyorsa demek ki 100 CFM üzeri soğutucular gerekiyor.Hocam Asus rog LC II 240mm sıvı soğutma takılı şu anda
Bence yetiyordur. Bir kontrol edin isterseniz HWinfo ile.Hocam yakın dönem oyunları oynuyorum. Forza Horizon 5 - Ac valhalla - Spider Man gibi 2k full grafikte oynuyorum. Genelde ekran kartı sıcaklığı dikkatimi çekiyor işlemciye hiç bakmadım. Bugün kafama takıldı 240mm yeterli olur mu diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.