i7 13700KF sistem nasıldır?

Düşünmezmiyim. Fakat izlediğim sayısız video ve okuduğum onlarca yorumdan sonra bu şartlarda binlerce lira fiyat farkına değmediğine karar verdim
Doğru tercih hocam ddr5 bu fiyatlara hiç mantıklı değil

İşlemci fazla. i5 13600KF seçebilirsiniz.

İşlemci fazla. i5 13600KF seçebilirsiniz.
Bilgisayarı uzun vade için topluyorum. Kasa ve işlemci soğutucusuna gerekenden fazla ücret ödediğimin farkındayım bunun sebebi 13700kf i güzel soğutmak ve beslemek. Amacım bundan 3-4 sene sonra da istediğim oyunu 2k full ayarlarda oynamak. Sanırım bu sistem bunu sağlayabilr veya ben öyle umuyorum. Sizin fikriniz de benim için önemli. Teşekkür ederim

İroni hocam güle güle kullanın 850tam cuk oturmuş

4070 Ti 4K kartıdır 4K tavsiye edilir fakat karar kullanıcıya kalmıştır.

4K falan tavsiye edilmiyor VRAM yeterli değil.

Güzel sistem hocam monitör 2k bakabilirsiniz

O yüzden fazla dedim. Çok ısınan bir işlemci soğutamıyorlar, turbo boost kapatıyor herkes base frekans 3.4ghz'de kullanıyorlar. Ödediğiniz paraya değmiyor oyunların cpu ihtiyacını düşünce fazla ileriki yıllar için de fazla ayrıca intel Soket değiştirecek upgrade şansınız da yok.

Hocam o işlemciye 360 mm önerilir, isterseniz 13600 düşünün; birazda araştırın daha az ısınan bir işlemci oyunlarda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum uzun süre götürür. Soğutucu ise çok kaliteli sayılmaz, hakkında iyi yorumlar okumadım incehesap'ta kampanya ürünü olarak arada koyuyorlar cuma günleri. İyi bir sıvı soğutmaya 3000-4000 maalesef harcamak gerekiyor.

Arkadaşım aldı, 13700KF Corsair 360 MM H150i soğutucu ile 70-80 derece oyunlarda God of war vs. işlemciyi kısmak zorunda kaldı. Değmiyor verilen paraya, işlemci yükü ortada.

Ben de bu aralar yeni topluyorum. AMD seçtim.

Dosya Ekleri

• photo_2023-01-21 23.47.24.jpeg
    119,7 KB · Görüntüleme: 61
  • photo_2023-01-21 23.47.45.jpeg
    113,2 KB · Görüntüleme: 63
Yani diyorsunuz ki 13700kf yerine 2500 tl daha ucuz olan 13600kf alırsam bu sistemi aynı şartlarda besler istediğim oyunu oynatır ve aldığım sıvı soğutucu rahatlıkla soğutur ?

Yani diyorsunuz ki 13700kf yerine 2500 tl daha ucuz olan 13600kf alırsam bu sistemi aynı şartlarda besler istediğim oyunu oynatır ve aldığım sıvı soğutucu rahatlıkla soğutur ?
Aynen öyle demek istediğim bu, sıvı soğutucuyu keşke başka bir marka seçseydiniz Cougar iyi mi gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…