i7 13700KF sistem nasıldır?

Yani diyorsunuz ki 13700kf yerine 2500 tl daha ucuz olan 13600kf alırsam bu sistemi aynı şartlarda besler istediğim oyunu oynatır ve aldığım sıvı soğutucu rahatlıkla soğutur ?
Kesinlikle kalan parayı başka alanda da kullanabilirsiniz. Kule tipi soğutucu dahi yetebilir. Eğer sıvı soğutma alacaksanız Arctic, Cooler master, lian li, Nzxt gibi markaları kullanmanızda fayda var. Bu videoyu seyretmenizi tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen öyle demek istediğim bu, sıvı soğutucuyu keşke başka bir marka seçseydiniz Cougar iyi mi gerçekten.
Sistemi henüz almadım. Kasanın inceleme videolarını izledim beğendim. İşlemci soğutucusu da aynı marka olsun dedim. Ama kasa 360 sıvı soğutma desteklemiyor max 280. O sebeple bunu tercih ettim. Tavsiyelerinize açığım. Teşekkür ederim

Sistemi henüz almadım. Kasanın inceleme videolarını izledim beğendim. İşlemci soğutucusu da aynı marka olsun dedim. Ama kasa 360 sıvı soğutma desteklemiyor max 280. O sebeple bunu tercih ettim. Tavsiyelerinize açığım. Teşekkür ederim
Corsair 4000D kasa aldım ben yeni kendi sistemim için. Ön kapakları istediğiniz gibi değişebiliyor cam var düz panel var air flow var. Beyaz tercih ettim siyahı da güzel. Corsair kasaları iyi oluyor.

Dosya Ekleri

• photo_2023-01-22 00.12.43.jpeg
    photo_2023-01-22 00.12.43.jpeg
    46 KB · Görüntüleme: 42
  • photo_2023-01-22 00.12.46.jpeg
    photo_2023-01-22 00.12.46.jpeg
    63,1 KB · Görüntüleme: 41
  • photo_2023-01-22 00.12.47.jpeg
    photo_2023-01-22 00.12.47.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 45
Corsair 4000D kasa aldım ben yeni kendi sistemim için. Ön kapakları istediğiniz gibi değişebiliyor cam var düz panel var air flow var. Beyaz tercih ettim siyahı da güzel. Corsair kasaları iyi oluyor.

Hayırlı olsun hocam kasa güzel, inşallah ön taraftan hava alıyordur ben delik göremedim ama.

Hemen baktım fakat şuan bu kasayı aktif olarak satan bir yer bulamadım. Baktığım tüm sitelerde stok tükendi yazıyor. İlginiz için teşekkür ederim

Hayırlı olsun hocam kasa güzel, inşallah ön taraftan hava alıyordur ben delik göremedim ama.
Yanlar oldukça geniş havalanıyor ama modüler olduğu için öne cam ya da delikli takılabiliyorr. Flow model stokta yoktu o yüzden bunu aldım stoğa girdiğinde panel alıp takıcam. Şu şekilde olacak.

Dosya Ekleri

• 81DLXBMhpoL.jpg
    81DLXBMhpoL.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 39

360'lık sıvı soğutma desteği var baktığınız kasa bu değil mi?

360'lık sıvı soğutma desteği var baktığınız kasa bu değil mi?
Evet kasanın önüne destek var fakat ben üstüne takmak istiyorum radyatörü. Ön taraftan destekliyor fakat üst için max 280 tavsiye ediliyor. İzlediğim videolarda böyle söylüyorlardı yani (=

Teşekkür ederim. Şimdi bu kasa için bana 2 tane işlemci soğutucu önermiştiniz. Onlara baktım ikiside 240mm. Benim aldığım 280mm. Markadan dolayımı sizin önerdiklerinizin benim alacağımdan daha iyi olduğunu ifade ediyorsunuz. Veya bir test videosumu izlediniz. Bilgilendirirseniz memnun olurum. Teşekkür ederim

Evet kasanın önüne destek var fakat ben üstüne takmak istiyorum radyatörü. Ön taraftan destekliyor fakat üst için max 280 tavsiye ediliyor. İzlediğim videolarda böyle söylüyorlardı yani (=

Teşekkür ederim. Şimdi bu kasa için bana 2 tane işlemci soğutucu önermiştiniz. Onlara baktım ikiside 240mm. Benim aldığım 280mm. Markadan dolayımı sizin önerdiklerinizin benim alacağımdan daha iyi olduğunu ifade ediyorsunuz. Veya bir test videosumu izlediniz. Bilgilendirirseniz memnun olurum. Teşekkür ederim
Çok büyük farklar yok 240 ve 280 arasında, her markanın CFM değeri fandan geçen hava miktarı farklı, boyutuna değil CFM değerine bakın. Sizin attığınız Cougar'a yakın fiyat olsun diye 240'lık attım.

Cougar'ın adam akıllı bir yazılım kontrol desteği olduğunu sanmıyorum sadece bir ürün. ben olsam tercih etmezdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı