Kesinlikle kalan parayı başka alanda da kullanabilirsiniz. Kule tipi soğutucu dahi yetebilir. Eğer sıvı soğutma alacaksanız Arctic, Cooler master, lian li, Nzxt gibi markaları kullanmanızda fayda var. Bu videoyu seyretmenizi tavsiye ederim.Yani diyorsunuz ki 13700kf yerine 2500 tl daha ucuz olan 13600kf alırsam bu sistemi aynı şartlarda besler istediğim oyunu oynatır ve aldığım sıvı soğutucu rahatlıkla soğutur ?
Sistemi henüz almadım. Kasanın inceleme videolarını izledim beğendim. İşlemci soğutucusu da aynı marka olsun dedim. Ama kasa 360 sıvı soğutma desteklemiyor max 280. O sebeple bunu tercih ettim. Tavsiyelerinize açığım. Teşekkür ederimAynen öyle demek istediğim bu, sıvı soğutucuyu keşke başka bir marka seçseydiniz Cougar iyi mi gerçekten.
Corsair 4000D kasa aldım ben yeni kendi sistemim için. Ön kapakları istediğiniz gibi değişebiliyor cam var düz panel var air flow var. Beyaz tercih ettim siyahı da güzel. Corsair kasaları iyi oluyor.Sistemi henüz almadım. Kasanın inceleme videolarını izledim beğendim. İşlemci soğutucusu da aynı marka olsun dedim. Ama kasa 360 sıvı soğutma desteklemiyor max 280. O sebeple bunu tercih ettim. Tavsiyelerinize açığım. Teşekkür ederim
Hayırlı olsun hocam kasa güzel, inşallah ön taraftan hava alıyordur ben delik göremedim ama.Corsair 4000D kasa aldım ben yeni kendi sistemim için. Ön kapakları istediğiniz gibi değişebiliyor cam var düz panel var air flow var. Beyaz tercih ettim siyahı da güzel. Corsair kasaları iyi oluyor.
Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arctic Liquid Freezer II - 240 A-RGB Intel / AMD Uyumlu, 240mm Radyatörlü, 2x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00093A) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Performansın Kralı Ödüllü İşlemci...www.teknobiyotik.com
Hemen baktım fakat şuan bu kasayı aktif olarak satan bir yer bulamadım. Baktığım tüm sitelerde stok tükendi yazıyor. İlginiz için teşekkür ederimCorsair 4000D kasa aldım ben yeni kendi sistemim için. Ön kapakları istediğiniz gibi değişebiliyor cam var düz panel var air flow var. Beyaz tercih ettim siyahı da güzel. Corsair kasaları iyi oluyor.
Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arctic Liquid Freezer II - 240 A-RGB Intel / AMD Uyumlu, 240mm Radyatörlü, 2x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00093A) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Performansın Kralı Ödüllü İşlemci...www.teknobiyotik.com
Yanlar oldukça geniş havalanıyor ama modüler olduğu için öne cam ya da delikli takılabiliyorr. Flow model stokta yoktu o yüzden bunu aldım stoğa girdiğinde panel alıp takıcam. Şu şekilde olacak.Hayırlı olsun hocam kasa güzel, inşallah ön taraftan hava alıyordur ben delik göremedim ama.
Sistemi henüz almadım. Kasanın inceleme videolarını izledim beğendim. İşlemci soğutucusu da aynı marka olsun dedim. Ama kasa 360 sıvı soğutma desteklemiyor max 280. O sebeple bunu tercih ettim. Tavsiyelerinize açığım. Teşekkür ederim
Hemen baktım fakat şuan bu kasayı aktif olarak satan bir yer bulamadım. Baktığım tüm sitelerde stok tükendi yazıyor. İlginiz için teşekkür ederim
Evet kasanın önüne destek var fakat ben üstüne takmak istiyorum radyatörü. Ön taraftan destekliyor fakat üst için max 280 tavsiye ediliyor. İzlediğim videolarda böyle söylüyorlardı yani (=COUGAR MX660 Mesh GEX 850W 80Plus Gold Temperli Camlı RGB Fanlı Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda
COUGAR Marka COUGAR MX660 Mesh GEX 850W 80Plus Gold Temperli Camlı RGB Fanlı Kasa Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
360'lık sıvı soğutma desteği var baktığınız kasa bu değil mi?
Teşekkür ederim. Şimdi bu kasa için bana 2 tane işlemci soğutucu önermiştiniz. Onlara baktım ikiside 240mm. Benim aldığım 280mm. Markadan dolayımı sizin önerdiklerinizin benim alacağımdan daha iyi olduğunu ifade ediyorsunuz. Veya bir test videosumu izlediniz. Bilgilendirirseniz memnun olurum. Teşekkür ederimITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Çok büyük farklar yok 240 ve 280 arasında, her markanın CFM değeri fandan geçen hava miktarı farklı, boyutuna değil CFM değerine bakın. Sizin attığınız Cougar'a yakın fiyat olsun diye 240'lık attım.Evet kasanın önüne destek var fakat ben üstüne takmak istiyorum radyatörü. Ön taraftan destekliyor fakat üst için max 280 tavsiye ediliyor. İzlediğim videolarda böyle söylüyorlardı yani (=
Teşekkür ederim. Şimdi bu kasa için bana 2 tane işlemci soğutucu önermiştiniz. Onlara baktım ikiside 240mm. Benim aldığım 280mm. Markadan dolayımı sizin önerdiklerinizin benim alacağımdan daha iyi olduğunu ifade ediyorsunuz. Veya bir test videosumu izlediniz. Bilgilendirirseniz memnun olurum. Teşekkür ederim