i7 13700KF ve RTX3060 Ti sistemde OBS üstünden verilen yayın takılıyor

Temel tuval 1920x1080 olarak değiştir, sonrasında dene bi bu şekilde bir de ekran kartı driverin sürümü ve kart modeli nedir?

Temel tuval 1920x1080 olarak değiştir, sonrasında dene bi bu şekilde bir de ekran kartı driverin sürümü ve kart modeli nedir?
Hocam sanırım çözdüm zaten yazılım kaynaklı olduğunu sanmıyordum Windows güvenlik duvarını kapattım ve şuanda bir sorun yok eğer sorun devam ederse tekrardan bilgi geçerim

sorun devam ediyor dediğiniz gibi yapıyorum

Son düzenleme:
x264 yerinde başka kodlayıcılar yok mu?

OBS'i yönetici olarak çalıştırarak dener misin?

6 Mbps uploadla deneme yayınları açmıştım 720p 45 FPS'de hiç drop sorunu yoktu internetinle alakalı değil bu OBS'ye gelen son 3.0 güncellemesinde problem olduğunu düşünüyorum.

Sabit 12MB upload alıyorum ve herhangi bir bitrate veririken sorunlar devam ediyor sorun nasıl internet hızım olabiliyor biraz daha bilgi verebilir misiniz?

Kanki upload isteyen bir şey yayın açmak o yüzden dedim.

Denedim hocam işe yaramadı.

Ha pardon upload değil download sanmışım ama türkiyedeyiz illaki bir sorun vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…