i7-14700K için sıvı soğutucu önerisi

Kasamda 360mm yer olmadığı için kullanamam 280liğe kadar yer var kasada.
aynı serinin 240'lık modeli de var.

Aynı serinin 240'lık modeli de var.

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-silverstone-icemyst-sst-im280-argb-280-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,424132591.html/ bu sıvı soğutma iş görür mü?

Bu markayı bilmiyorum. İyi mi kötü mü bilmem. Bence biraz daha bilindik markalara yönelin hocam. Cooler Master veya Artics Liquid Freezer gibi.

Arctic Liquid Freezer II - 240 A-RGB AR-ACFRE00093A Rev 3 Sıvı Soğutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol

bütçenizi biraz daha zorlama şansınız varsa öneririm.

Bu markayı bilmiyorum. İyi mi kötü mü bilmem. Bence biraz daha bilindik markalara yönelin hocam. Cooler Master veya Artics Liquid Freezer gibi.

Arctic Liquid Freezer II - 240 A-RGB AR-ACFRE00093A Rev 3 Sıvı Soğutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol

bütçenizi biraz daha zorlama şansınız varsa öneririm.
Sıvı soğutucuyu aldım Silver stone 280mm olanı gayet serin çalıştırıyor ama AIDA64 stres testinde 90 dereceleri görüyor.
Oynadığım oyunlarda 70 dereceyi üst seviye oyunlarda ise 80 dereceyi çok geçmiyor, normal kullanımda ise 55 60 dereceleri geçmiyor.
Yaz vaktinde ise kasayı kesinlikle değiştiriceğim gibi görünüyor sıcak havayı önden içeri doğru aktardığı için.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
WhatsApp Image 2025-01-28 at 15.16.12.jpeg
Adsız.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı