i7 14700K ile ASUS Prime B660M-A D4 uyumlu olur mu?

Felini

Decapat
Daha fazla  
i5 12400F kullanıcısıyım, RTX 3070 Ti ekran kartım ve ASUS Prime B660M-A D4 anakartına sahibim.
Genel olarak oyun oynayan birisiyim ve 14. nesili tercih etme sebebim yapay zeka destekli yeni teknolojiler sunması.
Sizce Days Gone, Death Stranding, Witcher 3 gibi oyunları oynamak için almam abartı olur mu?

Önerebileceğiniz bir işlemci var mı?
Anakartıma uyumlu mudur?
Not: BIOS Update gerektiği için bilgisayarcılardan teklif aldım.

Bütçe: 15.500 TL.

Zaten mevcut işlemci gayet rahat açıcaktır bu oyunları. Anakartın destek sayfasında desteklediği işlemciler yazar oraya bakın.

Böyle bir harcama yapmak saçmalık olur senin için. 12400F 5600'den daha güçlü bir işlemci, bu da demek oluyor ki 2K ve üstü çözünürlükte 4070 Ti'lere kadar kullanılabilir. Bütçeni monitörünu ya da ekran kartını yükseltmek için kullanabilirsin. Ya da güzel bir ses kartı alıp iyide bir stüdyo kulaklığıyla odyofil dünyasına girersin. Hahahaha.

i5 12400F kullanıcısıyım, RTX 3070 Ti ekran kartım ve ASUS Prime B660M-A D4 anakartına sahibim.
Genel olarak oyun oynayan birisiyim ve 14. nesili tercih etme sebebim yapay zeka destekli yeni teknolojiler sunması.
Sizce Days Gone, Death Stranding, Witcher 3 gibi oyunları oynamak için almam abartı olur mu?

Önerebileceğiniz bir işlemci var mı?
Anakartıma uyumlu mudur?
Not: BIOS Update gerektiği için bilgisayarcılardan teklif aldım.

Bütçe: 15.500 TL.

Ek olarak 5000TL'de soğutucu masrafı ekleyin, anakartınızında 14700K'yı taşıyıp taşıyamayacağı meçhul.

Böyle bir harcama yapmak saçmalık olur senin için. 12400F 5600'den daha güçlü bir işlemci, bu da demek oluyor ki 2K ve üstü çözünürlükte 4070 Ti'lere kadar kullanılabilir. Bütçeni monitörünu ya da ekran kartını yükseltmek için kullanabilirsin. Ya da güzel bir ses kartı alıp iyide bir stüdyo kulaklığıyla odyofil dünyasına girersin. Hahahaha.

İşlemci bir tık düşük kalıyor, monitörüm 280 Hz destekliyor, İşlemci yüksek kullanımda olmasına rağmen yüksek FPS değerleri alamıyorum. Klavyem Apex Pro, G502 farem var, WH1000XM4 Ve Arctis Pro kulaklığım var, ayrıca Arena 7 hoparlör sahibiyim, ekipmanlarımı değişmeyi düşünmüyorum. Sizce işlemci değişmeme gerek yok mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı