bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.284 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #31 7 milyr kişiden biri dedi: Monitöre ve işletim sistemine para kalmıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Monitöre yaklaşık 6 7K para kalıyor. Niye Windows alıyorsun ayrıca? 200 Liraya hallediyorlar OEM keyler ile.
7 milyr kişiden biri dedi: Monitöre ve işletim sistemine para kalmıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Monitöre yaklaşık 6 7K para kalıyor. Niye Windows alıyorsun ayrıca? 200 Liraya hallediyorlar OEM keyler ile.
7 milyr kişiden biri Decapat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #32 bdxmrz dedi: Monitöre yaklaşık 6 7K para kalıyor. Niye Windows alıyorsun ayrıca? 200 liraya hallediyorlar OEM keyler ile. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir sistem önermeden bu sistemin sorunu var mı? Varsa ne?
bdxmrz dedi: Monitöre yaklaşık 6 7K para kalıyor. Niye Windows alıyorsun ayrıca? 200 liraya hallediyorlar OEM keyler ile. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir sistem önermeden bu sistemin sorunu var mı? Varsa ne?
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 30 Ağustos 2024 #33 7 milyr kişiden biri dedi: Eki Görüntüle 2298049 Hocam başka bir sistem önermeden bu sistemin sorunu var mı? Varsa ne? Genişletmek için tıkla... Usta neden inatla bunu istiyorsun? En azından hangi siteden alacağını söyle oradan önerelim.
7 milyr kişiden biri dedi: Eki Görüntüle 2298049 Hocam başka bir sistem önermeden bu sistemin sorunu var mı? Varsa ne? Genişletmek için tıkla... Usta neden inatla bunu istiyorsun? En azından hangi siteden alacağını söyle oradan önerelim.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 30 Ağustos 2024 #34 7 milyr kişiden biri dedi: Eki Görüntüle 2298049 Hocam başka bir sistem önermeden bu sistemin sorunu var mı? Varsa ne? Genişletmek için tıkla... Monitör olmamış, alternatifler nedir?
7 milyr kişiden biri dedi: Eki Görüntüle 2298049 Hocam başka bir sistem önermeden bu sistemin sorunu var mı? Varsa ne? Genişletmek için tıkla... Monitör olmamış, alternatifler nedir?
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 30 Ağustos 2024 #35 Intel istemeni de anlayamadım neden. AMD genel olarak daha iyi ve soket açısından daha iyi. 361370 dedi: Monitör olmamış, alternatifler nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş Windows alıyordu zar zor ikna oldu. Şimdi neden 1080p monitör almamalı onu anlatıcaz.
Intel istemeni de anlayamadım neden. AMD genel olarak daha iyi ve soket açısından daha iyi. 361370 dedi: Monitör olmamış, alternatifler nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş Windows alıyordu zar zor ikna oldu. Şimdi neden 1080p monitör almamalı onu anlatıcaz.
G2D Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.524 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #36 7 milyr kişiden biri dedi: Hocam başka bir sistem önermeden bu sistemin sorunu var mı? Varsa ne? Genişletmek için tıkla... 1 performansına göre fiyatının çok pahalı olması. 2 4070 Ti Super ile 1080p monitör kullanılması. 3 Frisby kasa ve PSU (performans olarak C4 patlayıcı dengi). 4 nedense Extada'nın 512 GB'lık SATA SSD'si.
7 milyr kişiden biri dedi: Hocam başka bir sistem önermeden bu sistemin sorunu var mı? Varsa ne? Genişletmek için tıkla... 1 performansına göre fiyatının çok pahalı olması. 2 4070 Ti Super ile 1080p monitör kullanılması. 3 Frisby kasa ve PSU (performans olarak C4 patlayıcı dengi). 4 nedense Extada'nın 512 GB'lık SATA SSD'si.
7 milyr kişiden biri Decapat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #37 Smmmhunter dedi: Intel istemeni de anlayamadım neden. AMD genel olarak daha iyi ve soket açısından daha iyi. Hocam arkadaş Windows alıyordu zar zor ikna oldu. Şimdi neden 1080p monitör almamalı onu anlatıcaz. Genişletmek için tıkla... Dostum hem oyun oynuyorum hem yazılım yapıyorum hem video editliyorum
Smmmhunter dedi: Intel istemeni de anlayamadım neden. AMD genel olarak daha iyi ve soket açısından daha iyi. Hocam arkadaş Windows alıyordu zar zor ikna oldu. Şimdi neden 1080p monitör almamalı onu anlatıcaz. Genişletmek için tıkla... Dostum hem oyun oynuyorum hem yazılım yapıyorum hem video editliyorum
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 30 Ağustos 2024 #38 Smmmhunter dedi: Intel istemeni de anlayamadım neden. AMD genel olarak daha iyi ve soket açısından daha iyi. Hocam arkadaş Windows alıyordu zar zor ikna oldu. Şimdi neden 1080p monitör almamalı onu anlatacağız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yaşı küçük sanırsam, maalesef tavsiye vermekten öteye bir şey yapamayacağız gibi görünüyor.
Smmmhunter dedi: Intel istemeni de anlayamadım neden. AMD genel olarak daha iyi ve soket açısından daha iyi. Hocam arkadaş Windows alıyordu zar zor ikna oldu. Şimdi neden 1080p monitör almamalı onu anlatacağız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yaşı küçük sanırsam, maalesef tavsiye vermekten öteye bir şey yapamayacağız gibi görünüyor.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 30 Ağustos 2024 #39 7 milyr kişiden biri dedi: Dostum hem oyun oynuyorum hem yazılım yapıyorum hem video editliyorum Genişletmek için tıkla... Ve sonuç nedir? AMD bunları gayet iyi yapıyor.
7 milyr kişiden biri dedi: Dostum hem oyun oynuyorum hem yazılım yapıyorum hem video editliyorum Genişletmek için tıkla... Ve sonuç nedir? AMD bunları gayet iyi yapıyor.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 30 Ağustos 2024 #40 7 milyr kişiden biri dedi: Dostum hem oyun oynuyorum hem yazılım yapıyorum hem video editliyorum. Genişletmek için tıkla... İyi güzel ancak sistemin kalbi (PSU) ne olduğu belirsiz kötü monitör ve pahalı bileşenlerden oluşan bir sistem size hiç de fayda sağlamayacak.
7 milyr kişiden biri dedi: Dostum hem oyun oynuyorum hem yazılım yapıyorum hem video editliyorum. Genişletmek için tıkla... İyi güzel ancak sistemin kalbi (PSU) ne olduğu belirsiz kötü monitör ve pahalı bileşenlerden oluşan bir sistem size hiç de fayda sağlamayacak.