i7 14700K sistem iyi mi?

Hocam howmanyfps.comdan baktım benim attığım sistemin işlemcisini attığınızdan daha iyi gösteriyor.

Eki Görüntüle 2298135

Hocam ben size hazır bir sistem atayım siz de en iyi şekilde düzenleyin.

Hocam neden bu kadar inatla başka sistem bakıyorunuz?
Attığımız sistemler en iyi sistemler bütçede.
Intel işlemciler hem çok ısınıyor hem de abartı pahalı AMD zaten iş yapacaktır.

Windows almanızdan 4070 Ti Super gibi karta 1080p monitör almanızdan fazla anlamadığınız belli.
Attığımızı alın lütfen başka sistem atmayın artık, çünkü attığınız sistemler kötü sistemler 4070s alınabilecekken düz 4070 falan atmışsınız.
Öneri yapıyoruz takmıyorsunuz başka sistem atıyorsunuz biz önerimizi yaptık seçim sizin attığınız sistem fiyatına göre çok kötü bu da bilginizde olsun.

Hocam howmanyfps.com dan baktım benim attığım sistemin işlemcisini attığınızdan daha iyi gösteriyor.

Eki Görüntüle 2298135

Hocam ben size hazır bir sistem atayım siz de en iyi şekilde düzenleyin.
Böyle sitelere göre sistem dizilseydi sorun çok büyük olurdu. Böyle saçma sapan fps ve darboğaz siteleri yerine gerçek benchmarklara bakın. Sanki sizinle alıp veremediğimiz bir şey var da size düşük fps alacağınız sistem aldırmaya çalışıyoruz gibi davranıyorsunuz. Attığımız sistemler bütçenizde en iyiler. 4080S ile sistem atarken bana dönüp saçma bir sitenin dediğini söyleyip 4070'li sistem atıyorsunuz. Sistem olarak attığım ikisinden birini alın. Monitör önerisi yaptım. Onlardan birini seçip almanızı öneririm. Windows için ise bunu almanız yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı