i7 14700K sistem yerine AMD'ye geçilmeli mi?

ezworth

Centipat
Daha fazla  
İşlemciyi aldığım zamandan beri hep çökme sorunları mavi ekran sorunları yaşadım. Artık yoruldum bugün en son BIOS Update ettim ama hala aynı durumdayım Intel açıklama yaptı ama bir şeyin değişmedi benim için. Ben artık çökme yaşamadan oyun oynamak istiyorum 8 aydır bıktım ne yapsam bilmiyorum, anakartım ile beraber satıp AMD'ye geçmeyi düşünüyorum. Sizin tavsiyeniz ne olur? Sizce ne yapmalıyım?

İşlemciyi aldığım zamandan beri hep çökme sorunları mavi ekran sorunları yaşadım. Artık yoruldum bugün en son BIOS Update ettim ama hala aynı durumdayım Intel açıklama yaptı ama bir şeyin değişmedi benim için. Ben artık çökme yaşamadan oyun oynamak istiyorum 8 aydır bıktım ne yapsam bilmiyorum, anakartım ile beraber satıp AMD'ye geçmeyi düşünüyorum. Sizin tavsiyeniz ne olur? Sizce ne yapmalıyım?
En iyisi olacaktır.

Yani 13 ve 14. nesil Intel işlemcilerinin kullandıkça ömrünün kısaldığı artık kanıtlanmış bir gerçek hatta sırf bu tarz durumlardan dolayı Intel hisse değerinde son derece büyük kayıplar yaşadı. Bir an önce AMD'ye geçmek en mantıklısı.

Sorunun işlemciden kaynaklı olduğuna emin misiniz? Hala çok ısınsa da mavi ekran problemi kalmadı diye biliyorum.

Bugün yaşadığım ve minidump olarak paylaştığım belki RAM ile alakası olabilir ama sanmıyorum 2 defa RAM değiştirdim ve mavi ekran sorunu hep yaşandı ve RAM testlerinde sorunlu olarak göstermiyordu kendini. BIOS Update yapmadan önceye kadar direkt donuyor kalıyordu PC ama Update yaptıktan sonra bugün mavi ekran verdi mavi ekranı belki 3 4 ay önce yemiştim sadece çökme yaşıyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı