i7-14700K vs Ryzen 7 7800x3D

Merhaba NZXT H9 kasam var işlemcim 7800x3D ekran kartım RX7900GRE bunun için yeterli olacak sıvı sogutucu önerebilir misiniz?

14700K bu kadar kötü bir işlemci değil tamam 7800x3D daha iyidir ama böyle sorun yaratması imkansıza yakın.

14. nesilllerin kronik sorunu oyunlarda donma çökme benimle aynı sıkıntıyı yaşayan çok kişi var CPU burner testi yapıyorum sistem donuyor.

Merhaba NZXT H9 kasam var işlemcim 7800x3D ekran kartım RX7900GRE bunun için yeterli olacak sıvı sogutucu önerebilir misiniz?

14700k bu kadar kötü bir işlemci değil tamam 7800x3D daha iyidir ama böyle sorun yaratması imkansıza yakın.

İşlemcinin performansı yüksek ama bana bozuk işlemci geldi CPU burner testte donuyor sistem açılmıyor PSU'dan kapatmak zorunda kalıyorum.
Intel'e ulaştım iade talep ettim cevap bekliyorum şimdi.

Son düzenleme:
14. nesilllerin kronik sorunu oyunlarda donma çökme benimle aynı sıkıntıyı yaşayan çok kişi var CPU burner testi yapıyorum sistem donuyor.

İşlemcinin performansı yüksek ama bana bozuk işlemci geldi CPU burner testte donuyor sistem açılmıyor PSU'dan kapatmak zorunda kalıyorum.
Intel'e ulaştım iade talep ettim cevap bekliyorum şimdi.
merhaba iade süreciniz sonuclandı mı?

Peki sorunu anlatırken nasıl bir yol istediniz kanıt. Vs ne istediler? Ben de bu seri CPU alacağım ama sırf böyle bir sorunla karşılaşırım diye kararsız kaldım.

Ben sistemi Vatan Bilgisayar'dan ağustos ortaları
Gibi dizdim. Ilk haftadan islemci sorun cıkarmaya başlamıştı agustos sonu gibi geri goturdum vatana orada CPU burner test yapıldı ve gene sistem dondu 1. böyle ikincide kastığı zamanları videoya almıştım onları da gösterdim iade aldılar
15 gün once islemci geldi yaklasik 20 25 gunluk surec.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı