Hayır oyun moyun girme soğutucu gelene kadar, +90 derece tehlikeli.Hocam az çok anlıyorum ama detaylı anlamıyorum PC'den ben bu PC'yi yüksek grafikli oyunlar için aldım RDR Cyberpunk falan mı oyna mıyım?
Hayır oyun moyun girme soğutucu gelene kadar, +90 derece tehlikeli.Hocam az çok anlıyorum ama detaylı anlamıyorum PC'den ben bu PC'yi yüksek grafikli oyunlar için aldım RDR Cyberpunk falan mı oyna mıyım?
O dediğiniz 14900K için, No Limits aktif iken çok ağır işlem yükünde görülen bir durum. 280mm bile rahat soğutur oyun yükünde.
14700KF için iyi bir 240/280 yeterli olur.
Videoya bakarsanız sağ tarafta arctic 420 mm olmasına rağmen tam yükte 80'i geçiyor.
O zaman hazır konuyu açmışken 360'a kadar destekliyor sıvı soğutmayı öneri verir misiniz?
Videoya bakarsanız sağ tarafta arctic 420 mm olmasına rağmen tam yükte 80'i geçiyor.
Bu iş görür.![]()
DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.108,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Stres testinde normal.
Normal sıcaklıklara döner. Tam rakam vermek zor.Sıcaklıklar ortalama kaç olur sizce.
Sıcaklıklar ortalama kaç olur sizce.
Intel 100 derecelere kadar kabul edilebilir diye belirtmiş. 90 dereceler sürekli olmadığı sürece bir zarar vermez korkmayın. Ama acil olarak sıvı soğutmaya geçmenizde fayda var.Tam Witcher'ı bitiriyordum oyunu kapattım konudan sonra![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.