i7 2. nesil sistem oyunlarda donuyor

Merhaba.

Bilgisayarım Windows 7, 2 GB RAM Intel Core i7 2 nesil bilgisayar 1 ay önce yapıldı. O zaman Windows 10'du ama 1 gün sonra oyunlar çok donmaya başladı. 1 gün sonra siyah ekran, 12 saat uğraştım düzeltim. 1 gün sonra System 32 dosyalarını silmi 1 gün sonrada bilgisayar çöktü erca abimle konuştuk. Tekrar yaptırdık, para istemedi. Windows 7'ye düşürtürmesini istedim, düşürtürüp babam bilgisayarı aldı. Açtıktan sonra yine eskisi gibi oyunlar donup belleke kulanımı %80'in altında düşmüyor. Cevabınız nedir?

1x12 çözünürlük mü?
Boş yorum yapıp konuyu dağıtmayın. Konu sahibine yardım etmeyecekseniz yorum yapmayın.

1080p çözünürlük, optimum ayarlar (orta-yüksek-ultra karışık) 45-60 FPS arası mis gibi oynuyorum. Konu benim sistemim veya oyun performansım değil. Gelip "2. nesil intelden hayır gelmez zaten ne bekliyorsun" yazıp konuyu dağıtmayın diye belirttim.

Konu sahibinin Ram yükseltmesi sonucu sisteminin biraz olsun rahatlayabileceğini düşünüyorum. Yeterli gelmezse bir de SSD alınabilir belki. Ancak sözüme pek güvenmeyin, size yardım edecek kadar bilgim yok.

@Windows Server 2003 bütün sisteminizi yazar mısınız?

@Yener K. hocam ben de her şeye sizi etiketliyorum kusuruma bakmayın. Teknik destek konusunda nedense ismini ezberlediğim bir tek siz varsınız :D daha iyi yardımcı olabilecek birini tanıyorsunuzdur en azından diye düşünüyorum. İyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı