Teşekkürler bendeki ürünün özelliklerini attımBunu kullanıyorum memnunum
![]()
FSP Hyper Pro, H3-550, 550w, Aktıf Pfc, 80 , Gamıng, Atx, Power Supply (PSU) - Fiyatı, Yorumları
FSP Hyper Pro, H3-550, 550w, Aktıf Pfc, 80 , Gamıng, Atx, Power Supply (PSU) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kalitesini bilmiyorum ama MSI boru değildir diye düşündüm
En üsttekinin 650W olanı
![]()
Fsp Hyper 80+ Pro H3-650 650W Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Fsp Hyper 80+ Pro H3-650 650W Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Nays kartı ile alırsanız 200tl daha ucuza gelecek.
Güç kaynağınız üstündeki tabloyu atarsanız daha net konuşabiliriz ama uzun zamandır kullanıyorsanız ve bir sıkıntı yaşamamışsanız en azından watt olarak yetiyordur. Kalitesi kötü tabi, değiştirseniz iyi olur.
Suanlik bu sistem ile gideceğim bütçe oldukça ileriye dönük alacağım psu olurda birgün ekran kartı değişimi yaparsam , suanlik bu sistem için yeterli diyorsunuz yani o zaman problem yok teşekkürler yardımlarınız için12V kanalından 216W verebildiğini söylüyor. Eğer değiştirmeyip bunu kullanmaya devam edecekseniz şuan ki ekran kartınızdan(60w) daha yüksek güç tüketen bir kart takmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.