İ7 2600 için DDR3 anakart tavsiyesi

Barış Uysal

Kilopat
Daha fazla  
Aliexpress ya da güvenli başka bir yerden sistemime uyum sağlayacak bir (Fiyat/Performans) anakart almak istiyorum. Bütçem maximum 500TL.

Sistemim şu şekilde;

330 Watt
İ7 2600
MSI GTX 750 Ti Twin Frozr Gaming 2GB
Hi-Level 4+4 8GB Soğutuculu 1333 MHz
2011 model 500GB (marka model bilmiyorum Casperdan verildi)
Adata Su 650 120 GB

Casperın verdiği bir kasa içinde Pegatron IPXSB-H61 anakart vardı(yandı) sanırım ya ITX ya da Mini ITX nasıl anlıyacağımı pek bilmiyorum.

Not: Lütfen güvenilir bir linkten link olarak tavsiyede bulunun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ben önermem. Sata 3.0 destekli bir kart almanın daha iyi olucağını düşünüyorum.Hem de bu fiyata farklı çipsetli anakart bulabilirsiniz.
Öneride bulunur musunuz link olarak o halde? Sanırım h77de çalıştırıyordu emin olmadığım için H61 alıyım diyordum. Sistem zaten 2. Nesil i7 benimki de

Öneride bulunur musunuz link olarak o halde? Sanırım h77de çalıştırıyordu emin olmadığım için H61 alıyım diyordum. Sistem zaten 2. Nesil i7 benimki de
Aliexpressten 1155 motherboard olarak aratirsaniz b75m b75m-plus falan alabilirsiniz.Ben de ordan aldim suan anakart bozuldu galiba downgrade yaparken bozdum.Anakart kirli geliyor ve gumruge takildi.
Online Shop Asus B75M-PLUS Desktop Motherboard B75 Socket LGA 1155 i3 i5 i7 DDR3 16G uATX UEFI BIOS Original Used Mainboard On Sale | Aliexpress Mobile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…