İ7 2600 için DDR3 anakart tavsiyesi

Barış Uysal

Kilopat
Daha fazla  
Aliexpress ya da güvenli başka bir yerden sistemime uyum sağlayacak bir (Fiyat/Performans) anakart almak istiyorum. Bütçem maximum 500TL.

Sistemim şu şekilde;

330 Watt
İ7 2600
MSI GTX 750 Ti Twin Frozr Gaming 2GB
Hi-Level 4+4 8GB Soğutuculu 1333 MHz
2011 model 500GB (marka model bilmiyorum Casperdan verildi)
Adata Su 650 120 GB

Casperın verdiği bir kasa içinde Pegatron IPXSB-H61 anakart vardı(yandı) sanırım ya ITX ya da Mini ITX nasıl anlıyacağımı pek bilmiyorum.

Not: Lütfen güvenilir bir linkten link olarak tavsiyede bulunun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ben önermem. Sata 3.0 destekli bir kart almanın daha iyi olucağını düşünüyorum.Hem de bu fiyata farklı çipsetli anakart bulabilirsiniz.
Hocam ben elimdeki islemci 3. Nesil. O yuzden sıfır olarak sadece bunu bulabildim. Deneyip yorum yapicam inşallah.

Açıkçası ben önermem. Sata 3.0 destekli bir kart almanın daha iyi olucağını düşünüyorum.Hem de bu fiyata farklı çipsetli anakart bulabilirsiniz.
Öneride bulunur musunuz link olarak o halde? Sanırım h77de çalıştırıyordu emin olmadığım için H61 alıyım diyordum. Sistem zaten 2. Nesil i7 benimki de

Öneride bulunur musunuz link olarak o halde? Sanırım h77de çalıştırıyordu emin olmadığım için H61 alıyım diyordum. Sistem zaten 2. Nesil i7 benimki de
Aliexpressten 1155 motherboard olarak aratirsaniz b75m b75m-plus falan alabilirsiniz.Ben de ordan aldim suan anakart bozuldu galiba downgrade yaparken bozdum.Anakart kirli geliyor ve gumruge takildi.
Online Shop Asus B75M-PLUS Desktop Motherboard B75 Socket LGA 1155 i3 i5 i7 DDR3 16G uATX UEFI BIOS Original Used Mainboard On Sale | Aliexpress Mobile

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı