i7 2600 sistem alınır mı?

5k ya sistem toplarım sıfır.
İşlemci 2500 TL

Anakart 400 TL

Ram 2x8 850 TL

M.2 Ssd 450 TL

Kasa 750 TL
RDR 2 30 FPS bile oynarsınız.
ekran kartı yok usta......

5k ya bu dönemde GT 730'dan fazla toplayabiliyorsan topla yani Ryzen 5'li.
biliyorum hocam, ama ben her zaman ekran kartlı sistem tavsiye ederim.
İşlemci: Intel Core i7-2600 3.4 GHz LGA1155 8 MB Cache 95 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
Ekran kartı:https://www.hepsiburada.com/msi-nvi...d3h-h2d-p-HBV000002AM5B?magaza=magicteknoloji
Bunlar olsa olur mu? (Monitör için fiyatı kısmaya çalışıyorum)

Konu dışı olacak belki. Ama bu forumda çok görüyorum bu şekilde 2k - 3k pc alınır mı diye. Yaşımı, işimi elime almış birisiyim. Allaha çok şükür iyi denebilecekte bir durumum da var. Sanıyorum ki çoğunuzda 18 inde - 20 sinde gençlersiniz. Üzülüyorum ya. Yurt dışında hayatta nefes almak dışında hiç bir vasfı olmayan boş beleş gençlerin, burada 50.000 birim vererek alınabilecek sistemleri 2000-2500 birime almalarına üzülüyorum. Bize gençliğimize üzülüyorum. Mesela bu kardeşimiz param yok demiş belkide çalıştı bu kadar biriktirebildi. Ama ne var ki elde var yine de 0. Neyse. Kader umarım hepimize bir gün güler arkadaşlar. Yılmak yok bir gün bizde güleceğiz.. 💪

Konu dışı olacak belki. Ama bu forumda çok görüyorum bu şekilde 2k - 3k pc alınır mı diye. Yaşımı, işimi elime almış birisiyim. Allaha çok şükür iyi denebilecekte bir durumum da var. Sanıyorum ki çoğunuzda 18 inde - 20 sinde gençlersiniz. Üzülüyorum ya. Yurt dışında hayatta nefes almak dışında hiç bir vasfı olmayan boş beleş gençlerin, burada 50.000 birim vererek alınabilecek sistemleri 2000-2500 birime almalarına üzülüyorum. Bize gençliğimize üzülüyorum. Mesela bu kardeşimiz param yok demiş belkide çalıştı bu kadar biriktirebildi. Ama ne var ki elde var yine de 0. Neyse. Kader umarım hepimize bir gün güler arkadaşlar. Yılmak yok bir gün bizde güleceğiz.. 💪
Malesef Türkiye'de yaşıyorsan kader bu.. Hiç bir umudum kalmadı artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00