i7-2600 Sistem ile CS:GO, Valorant ve ETS2 performansı

Han Lue

Hectopat
Daha fazla  
  • 8 GB RAM (Büyük ihtimalle DDR3)
  • i7 2600 3.40GHz(8 sanal 4 dijital)
  • NVIDIA GeForce 9500GT
En düşük ayarlarda:
  • CS:GO(1024x768)
  • Valorant (Aynı ama duruma göre 800x600 de olabilir.)
  • ETS2 (çözünürlük normal oyun içi ölçekleme %75'de)
Kaç FPS alırım? Kasayı almayı düşünüyorum bir tanıdıktan. CS:GO'da 40 FPS alırsın diyen oluyor ama ben şu an 2 GB RAM, 2 çekirdekli daha güçsüz bir işlemci ve daha güçsüz bir ekran kartıyla 40 FPS alabiliyorum. AWP Lego'da 80'den aşağı düşmüyor. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim. İşlemciye biraz baktım, gayet güçlü olduğu belirtiliyor. Sistemi aldığım an ekran kartı için para biriktireceğim 2. el makul fiyata (-1000) bir ekran kartı önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almaya alırsın fakat ne kadar vereceksiniz bu sisteme o önemli.
Performans beklenmemesi gereken eski nesil bir sistem.
Dediğim gibi tanıdıktan aldığım için 500 lira bile tutmaz öyle söyleyeyim. Performans beklenmemesi konusunda haklısınız ama bulunduğum sisteme bakınca sadece işlemci hızımın biraz yüksek olduğu için oyun oynayabildiğimi düşünüyorum. Bu sisteme bakınca Ram verimim 2 kat artar en az, ekran kartından çok bir verim beklemiyorum ama işlemci de güçlü sanırsam. Ani fps düşüşü yaşamadan 60 fps sabit alsam bile yeter. Drop çok can sıkıcı bir şey. Şu anki sistemimde fps genel olarak 40-110 arası ama adam görünce drop girdiği için oyundan zevk alamıyorum. Verdiğim oyunlarda bir fps tahmini yapabilir misiniz?

Dediğim gibi tanıdıktan aldığım için 500 lira bile tutmaz öyle söyleyeyim. Performans beklenmemesi konusunda haklısınız ama bulunduğum sisteme bakınca sadece işlemci hızımın biraz yüksek olduğu için oyun oynayabildiğimi düşünüyorum. Bu sisteme bakınca Ram verimim 2 kat artar en az, ekran kartından çok bir verim beklemiyorum ama işlemci de güçlü sanırsam. Ani fps düşüşü yaşamadan 60 fps sabit alsam bile yeter. Drop çok can sıkıcı bir şey. Şu anki sistemimde fps genel olarak 40-110 arası ama adam görünce drop girdiği için oyundan zevk alamıyorum. Verdiğim oyunlarda bir fps tahmini yapabilir misiniz?
Düzenli ETS oynuyorum sadece onda tahmin yapsam iyi olur.
Aşağı yukarı 45-55 arası bir FPS alırsın gibime geliyor.

Düzenli ETS oynuyorum sadece onda tahmin yapsam iyi olur.
Aşağı yukarı 45-55 arası bir FPS alırsın gibime geliyor.
Drop yaşamazsam bana yeterli bile. Arkadaşım 4 gb ram biraz daha yeni ama daha güçsüz bir işlemci ve daha iyi bir ekran kartı ile(hd 6950 galiba) full ayarlarda kasmadan oynuyor. Ona bakınca ben de iyi bir fps bekliyorum açıkçası.

Drop yaşamazsam bana yeterli bile. Arkadaşım 4 gb ram biraz daha yeni ama daha güçsüz bir işlemci ve daha iyi bir ekran kartı ile(hd 6950 galiba) full ayarlarda kasmadan oynuyor. Ona bakınca ben de iyi bir fps bekliyorum açıkçası.
İşlemcin güçsüz değil, GTX 1060 besliyor. Ekran kartı alacaksın bütçe belirtirsen yardımcı oluruz.

İ7 2600 İ3 8100'den güçlü.
Evet dediğim gibi eski ama güçlü bir donanım olduğunu anladım internette araştırınca. 980Tİ gibi yenilerine kafa tutacak cinsten. Çoğu videoda ise"hala oyunlar için iyi mi" ve GTAV testleri falan gördüm genellikle.
İşlemcin güçsüz değil, GTX 1060 besliyor. Ekran kartı alacaksın bütçe belirtirsen yardımcı oluruz.
Belirttiğim gibi 1000 TL altı 2. el düşünüyorum. Bu devirde az gelebilir ama 750 ti gibi kartların sisteme yeteceğini düşünüyorum yeni oyunları açma gibi bir çabam yok klasik oyunlar yeter bana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı