i7 2600 sistem nasıl ayaklandırılır?

Sorun değil hocam, cümlenizi alttaki "Nokta, Büyük harf" seçenekleri ile "Düzelt" diyin ki... Yazım kurallarından ceza almayın.

Elinizdeki sistemi 2.el satıp, yerine 2.el yeni bir sistem toplamayı kast ediyorum. Sonuçta pek iyi bir sistem değil ve 8000TL gibi bir bütçe iş görür AM4 bir sistem toplanabilir. RX 570 ile R5 5500/3600. SSD, RAM gibi parçalarıda sıfır ayarlayabiliriz.
Şuan bilgisayarımın hatalarını yaptırıp, temiz bir formatla hepsini satsam kasanının 6000-8000 TL arasına satabilirmiyim yani?

2. el R3 3100 ile RX 570 alabilirsiniz.
Teşekkürler hocam düşüneceğim

Şu an bilgisayarımın hatalarını yaptırıp, temiz bir formatla hepsini satsam kasanının 6000-8000 TL arasına satabilir miyim yani?

Teşekkürler hocam düşüneceğim.

Max 3K eder o kasa.

Şuan bilgisayarımın hatalarını yaptırıp, temiz bir formatla hepsini satsam kasanının 6000-8000 TL arasına satabilirmiyim yani?
Ne yazıkki hayır. DDR3 bir sisteme 5000TL üstü kolay kolay kimse vermez hocam. RTX taksanız bile sistemi değil, kartı isteyenler çıkar. Eskidikçe değerleri kaybetmeleri bir kenera, AM4 fiyatları çok uygun olduğu gibi DDR3 sistemlerin gücüde iyice bitik duruma geliyor.

Tabi bilgisiz bir insana iyi fiyata verebilirsiniz, o size kalmış.

Ne yazıkki hayır. DDR3 bir sisteme 5000TL üstü kolay kolay kimse vermez hocam. RTX taksanız bile sistemi değil, kartı isteyenler çıkar. Eskidikçe değerleri kaybetmeleri bir kenera, AM4 fiyatları çok uygun olduğu gibi DDR3 sistemlerin gücüde iyice bitik duruma geliyor.

Tabi bilgisiz bir insana iyi fiyata verebilirsiniz, o size kalmış.
Yok birini dolandırmak yerine normal parasına satıp üstüne eklemeyi tercih ederim, teşekkürler hocam adamsınız

Ne yazık ki hayır. DDR3 bir sisteme 5000TL üstü kolay kolay kimse vermez hocam. RTX taksanız bile sistemi değil, kartı isteyenler çıkar. Eskidikçe değerleri kaybetmeleri bir kenera, AM4 fiyatları çok uygun olduğu gibi DDR3 sistemlerin gücüde iyice bitik duruma geliyor.

Tabii bilgisiz bir insana iyi fiyata verebilirsiniz, o size kalmış.

Hocam.

Ryzen 5 5600G ile APU sistem çekilir mi?

A520 anakart.

16 GB RAM DDR4 (2x8)

500 GB NVMe SSD.

550W Bronze PSU+basit kasa.

Bu sisteme para harcamaya değer mi ve oyun performansı nasıl.

Son düzenleme:
Hocam.

Ryzen 5 5600G ile APU sistem çekilir mi?

A520 anakart.

16 GB RAM DDR4 (2x8)

500 GB NVMe SSD.

550W Bronze PSU+basit kasa.

Bu sisteme para harcamaya değer mi ve oyun performansı nasıl.
APU ile tabi çok zengin bir performans beklemeyin. GT 1030 ile benzer olması lazım.
Genede R7 240'tan iyidir ama fiyatı önemli ve sıfır mı? 2.el mi?

Açıkcası ekran kartlarında mining olmasindan korkuyorum ondan APU alınırmı dedimde sizin bir sistem öneriniz varmi
15 bin TL altına doğrusu hertürlü 2.el bir parça olacak. R5 5600G gibide fahiş ve R5 5500 gücünde bir işlemci pek mantıklı değil. En kötü 1050Ti bile alsanız daha performanslı olur sonuçta.
Mining konusunda ise satan kişiye, kart modeline ve ürünün test sonuçlarına bakmak lazım. Benim, sizin gibi insanlarda var sonuçta.

Hazır 2.el sistem alırsanız Mining riskini dahada düşürebilirsiniz ama tam F/P oranı tutturması zor. İllaki bir parçası kötü oluyor. Genellikle SSD, sonrasında ise PSU oluyor bu. SSD ucuz zaten.

15 bin TL altına doğrusu her türlü 2.el bir parça olacak. R5 5600G gibi de fahiş ve R5 5500 gücünde bir işlemci pek mantıklı değil. En kötü 1050 Ti bile alsanız daha performanslı olur sonuçta.
Mining konusunda ise satan kişiye, kart modeline ve ürünün test sonuçlarına bakmak lazım. Benim, sizin gibi insanlarda var sonuçta.

Hazır 2.el sistem alırsanız mining riskini daha da düşürebilirsiniz ama tam F/P oranı tutturması zor. İllaki bir parçası kötü oluyor. Genellikle SSD, sonrasında ise PSU oluyor bu. SSD ucuz zaten.

Anladım hocam teşekkürler konu hakkında bayağı yardım ettiniz adamsınız iyi geceler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı