i7 2600 Sistem Yenileme

NirvanA1

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE)
Sistemimi yenilemeyi düşünüyorum. Bütçem çok yok hayallerle işimiz yok :)

Sistem:
İşlemci: i7 2600
Ekran Kartı: Asus GTX 660 DCU2
Ram: Nanya 2x4 GB 1333 MHZ Bellek
PSU: OCZ Fata1ty 550W
Anakart: Pegatron IPSX HB H61(İsmi yanlış hatırlıyor olabilirim)
Kasa: Tırışkadan Casper Kasa

Nasıl bir güncelleme düşünüyorum ? Öncelikle piyasayı inceleyek, takip edecek kadar boş vaktim yok o yüzden buraya yazıyorum.
--Ekran kartını MSI GTX 970 düşünüyorum bundan daha üst segmentleri veya yeni çıkanları 1800 TL civarı eski olsa da işimi görür diye düşünüyorum bu kart.

-Anakart değişmesi lazım ama 1155 pin nereden bulacağım güzel bir anakart bilmiyorum.

-120 GB Samsung SSD ekleyeceğim.

-Kasayı da Aerocool Aero 800 olarak düşündüm.

Sizin önerileriniz nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir 1155 pin anakart bulman çok zor. Şu anda hepsiburada sitesinde 1.600 liraya 1155 pin anakart var ancak böyle bir anakartı önermek saçmalık olurdu. :) 1155 pin anakart olarak alabileceğin bileşenin linkini attım. Bunu alabilirsin şu anda. Ancak bana kalırsa elindeki bileşenleri satıp baştan sistem toplamak daha mantıklı olacaktır.
Gigabyte B75M-D3V Intel B75 1600MHz DDR3 LGA1155 mATX Fiyatı

Güzel bir 1155 pin anakart bulman çok zor. Şu anda hepsiburada sitesinde 1.600 liraya 1155 pin anakart var ancak böyle bir anakartı önermek saçmalık olurdu. :) 1155 pin anakart olarak alabileceğin bileşenin linkini attım. Bunu alabilirsin şu anda. Ancak bana kalırsa elindeki bileşenleri satıp baştan sistem toplamak daha mantıklı olacaktır.
Gigabyte B75M-D3V Intel B75 1600MHz DDR3 LGA1155 mATX Fiyatı
Bu sistemi satmakla uğraşılmaz. Rx480 daha güçlü ve daha ucuz diyorlar GTX 970 den. Doğru mu ? Physx ve Nvida fanboyluğu olduğundan almak istiyorum daha çok.

RX 480 henüz piyasaya sürülmediği için yorum yapmak güç. Herhangi bir test yok ortada. Ama dediğiniz gibi GTX 970 den güçlü olacağını söylüyorlar. Ama genel olarak herkes bekleme kanaatinde. Ben GTX 970 aldım daha bir ay olmadı. Pişman mıyım peki? Hayır değilim. Çünkü AMD sevmiyorum. :)

Başka önerileri olan var mı ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı