i7 2600 Sistem Yükseltme Tavsiyesi

aslında buradaki amaç benim zaten hali hazırda kullandıgım bir sistem var gayette memnunu ama elimde çöp gibi olan sistemi adam etme isteğim var amacım bu sıfırdan birşeyler yapmam saçma olur bu şekilde düşünüp bir yol gösterirseniz daha iyi olur. saygılar

En başta öyle söyledim zaten. Siz kendiniz anakart alsam mı acaba diye sordunuz.

Ne dersek diyelim sizin istediğinizi demediğimiz sürece tatmin olmayacaksınız heralde. Eski bir sisteme eski parçalarla güncelleme yaparak bir yere varamazsınız.
sevgili arkadaşım zaten konuyu baştan okursan ne demek istediğimi anlarsın. sana baştan izah edeyim 2 ay önce sistem topladım eski pc yi emekliye ayırdım lakin pcyi o şekilde bırakmak istemiyorum 1500-2000 lira bütce ayıp adam etmek sıfırdan pc almak değil.saygılar sevgiler
En başta öyle söyledim zaten. Siz kendiniz anakart alsam mı acaba diye sordunuz.
sevgili abim konuda zaten yazıyor... :)

O zaman anakart, SSD, RAM ve ekran kartı alın.
Anakart olarak H61 serisi almanız yeterlidir. RAM olarak da 8 GB RAM alın 2 GB olanı çıkarın 12 GB kullanın. 240 GB Kingston SSD alın. Ekran kartı olarak da RX 560 alabilirsin. Bu arada İstanbul'da iseniz H61M-S2PV anakart ve 4 GB 1333 MHZ RAM var elimde düşünürsen satabilirim.

O anakart ve RAM fiyatına şuan güncel parçalar olan A320M-S2H ve 8 GB 3000 MHZ RAM alınır ama yine de siz bilirsiniz sonuçta siz kullanacaksınız sistemi.
doğruyu söylemek gerekirse bir ssd bir ekran kartı alıp denemek istiyorum olacak olanları ama dediğim gibi amacım biraz bütçeyle pcyi adam etmek

Bu sisteme 2k bütçe ile upgrade önerim şu şekilde olacaktır.
Öncelikle 4 GB 2.el RAM belleğinize uyumlu. Dual Chanel önemli değil. Slot varsa takın 10 GB olsun. PSU ekliyorum şimdi.

SSD: Crucial Bx500 Ct240bx500ssd1 540-500 3d Nand 2.5" 240 Gb Sata 3 Ssd - n11.com
Ekran kartı: ASUS STRIX GTX-1070-OC 8 GB-GAMING 256 BİT FULL KUTU - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 749591697
anakartım ve güç kaynağım böyle şeylere cevap verebilirmi bilemiyorum :(

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı