Bir de bu ekran kartları kasama sığar mı? Kasam Mini-ATX (300 W) bir kaç resim atayım, bu resimler bana ait değildir. Onu söyleyeyim benim kasamın kapağında bir şeyler var işte. Bant gibi kapatılmış şimdi açmak istemedim ondan bu kasaya benzerlerini attım. Benzer derken bir alt modeli gibi. Yani öyle kasa aynı markaya ait yine.
Not: Anakart yukarıda yazmıyor çünkü modelini tam bilmiyorum nasıl öğreneceğimi bilmiyorum bu yüzden yanlış bilgi vermek istemedim. Ama size şunu söyleyebilirim diğer alt modellerde hep anakart Foxconn.
Gtx 770 bile söylediğin oyunlarda şov yapar. Asus 780Tİ al rahatına bak. 300W PSU yetmez en kötü 650W PSU gerekecek. Anakartın intel veya amd olması önemli değil ekran kartı ikisine de uyumlu.
Yeni seri almak varken neden bir alt seriye yöneliyorsun? Günümüz oyunları GTX760 ile bile oynarsın. Bence GTX780 Tİ al. Asus Diretcu 2 veya Msi twin frozr almanı öneririm.
Bahsettiğiniz kartlara 300 watt psu yetmeyecektir. Arkadaşın dediği gibi 80+ 650-700 watt bir güç kaynağı almanız gerekmektedir.
Asus gtx 780 Ti öneririm. GTX 690 tavsiye etmememin sebebi ise eski nesil bir kart olması. 780 Ti gayet iyi bir karttır.