i7 2600 Sisteme Kaç Watt PSU Yeterli Olur?

Power boost mu? Arkadaşlar aynı bütçeye Aerocool ve FSP gibi ürünler varken neden bunları öneriyorsunuz?
Tahmini bütçeden öte genelde öneri verirken İtopya'yı kullandığım için en ucuz bunu buldum ama senin önerdiğin güç kaynağı kesinlikle daha kaliteli.

Bütçem maksimum 250 TL.
O zaman al bunu.

i7 2600 güçlü bir işlemci, 350W idealdir fakat ileride upgrade edeceksen arkadaşın dediği gibi 400 ile 500W arası lazım.
Bir şey soracağım. Mesela hepsi 300W'da sorunsuz çalışıyor. Ben gidip 400W takarsam sorun olur mu ? İşlemci, Ekran kartı yettiği kadarını mı kullanır PSU'nun böyle bir şey yaparsam.

Bir şey soracağım. Mesela hepsi 300W'da sorunsuz çalışıyor. Ben gidip 400W takarsam sorun olur mu? İşlemci, Ekran kartı yettiği kadarını mı kullanır PSU'nun böyle bir şey yaparsam.
10 gün önce zaten sana 400W PSU önerilmiş. Neden tekrar soruyorsun ki? Çevrendeki insanlar kafanı karıştırmasın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı