Çözüldü i7-2600 Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
16
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7-7700 5.5Ghz All core -50 Co / ASUS Prime B650M-R/ Sapphire Nitro+SE RX 6800XT/ Gskill Trident Z5 RGB 2x16 32GB 6200Mhz CL 28 1.5Vdd / WD Blue SN570 500GB M.2/ Intel 660P 1TB M.2/ Cooler Master ML 240L V2/ MSI MAG A850GL 850W Gold Modüler/ Phanteks G360A/ Lenovo Legion R25i-30 180Hz/ Steel Series Arctis 5/ Steel Series Prime/ AOC GK500 Red Switch/
Sorum başlıktaki gibi. 2. sistemimde Secure Boot ve UEFI desteği yok. Dolayısıyla TPM 2.0 da yok. Lakin ben Windows 11 kurmak istiyorum.

Sistem Özelliklerim:

• i7-2600 3.8GHZ Turbo Boost
  • Esonic FHL H61
  • 4+2 6 GB RAM 1333 MHZ CL9
  • 240 GB Patriot Burst SSD
  • 200 GB Samsung 7200 RPM HDD
  • Corsair CV 550W+80 Bronze

Windows 11 daha tam çıkmadı hatalarla dolu bir sürüm bilgisayarınızda çok üstün değil indirmenizi tavsiye etmem ama illa indireceğim diyorsanız tam çıkmasını bekleyin derim.
@Strider0628
Bilgisayarım aslında gayet yeterli. Çoğu şeyini modernize etmiştim. 10700K'lı ana sistemimde Windows 11 kullanıyorum. Hatalar olsa bile ben üstesinden gelirim sıkıntı yok. Sorumluluk zaten bana ait.
Bilgisayarım aslında gayet yeterli. Çoğu şeyini modernize etmiştim. 10700K'lı ana sistemimde Windows 11 kullanıyorum. Hatalar olsa bile ben üstesinden gelirim sıkıntı yok. Sorumluluk zaten bana ait.
Bu arada kurulum başarılı oldu. Hiçbir aksaklık yaşamıyorum. Tam tersine sistem açılışlarım vesaire çok daha iyi oldu.

Son düzenleme:
Aynı işlemci bende de var. Technopat YouTube videosunda gördüm klasörlerlere sekme özelliği gelmiş içimde bir arzu oluştu. Siz hâlâ memnun musunuz perfonmansından?

Aynı işlemci bende de var. Technopat YouTube videosunda gördüm klasörlerlere sekme özelliği gelmiş içimde bir arzu oluştu. Siz hâlâ memnun musunuz perfonmansından?
10700K'lı sistemde sıkıntı yok, stabilizasyon olarak memnunum. Ama i7-2600'lü sisteme gelince tıkandım ne yazık ki. Güncellemeleri bir yerden sonra alamadım. Üstüne üstlük yavaşlık yaşamaya başladım. Sonrasında SSD'nin firmware uçtu, tabii bunun Windows ile alakası yok. SSD'yi kurtardıktan sonra lanet ettim Windows 10'a geçtim 2. sistemde. Ana sistemde hala Windows 11 kullanıyorum.

Kuramazsının TPM olması gerek bir ikinci ise kursanız da lanet olası filigran çıkar (o filigranı kaldırabilirsiniz)
Windows 11 daha tam çıkmadı hatalarla dolu bir sürüm bilgisayarınızda çok üstün değil indirmenizi tavsiye etmem ama illa indireceğim diyorsanız tam çıkmasını bekleyin derim.
@Strider0628

Pardon sen haberlere bakmıyon mu 5 Ekim 2021 de çıktı kardeşim ahberlere bakarsan ne olup bittiğini anlarsın. Ve ben de 15DA2016NT bilgisayarda Windows 11 kullanıyorum artık çok sıkıntısı yok.

i7 2600 bendede var hocam ama araştırdım baktım windows11 ile uyumlu değilmiş yani malesef bu işlemciyle win11 İMKANSIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…