Ryzen 2600 sisteme Windows 11 nasıl kurulur?

Rufus ile USB hazırladın mı? Orada Windows 11 isteklerini de etkisiz hale getirebiliyrosun.
Konuda Rufusla da hazırladığımı yazmıştım daha önce, ve ordaki kurulumda da baktım, aynı yere aynı Bypass girdilerini ekliyor. Öyle de bir sonuç vermedi.

Ben hep rufusla ISO hazırladım. Hiç sorun vermedi. Sen ne ile hazırladın?
Normal şekilde hazırladım bypass ettim, kurmadı
Rufusla bypasslı şekilde hazırladım kurmadı.
Tüm şartları karşılıyor diye Normal şekilde iso atıp kurmaya çalıştım olmadı....

İsterseniz durumu Microsoft'a bildirebilirsiniz.

Valla windowsta cevap veren insanların çoğunun bilgisayar bilgisi senden benden kötü :D
Modifiyeli bir iso ile kurulum deneyeceğim. Bakalım olursa ne ala..

@Güncelleme, modifiyeli all in one bir iso dosyasının içindeki win11 pro seçeneği ile tekrar kurulum gerçekleştirdim. Bu yaşadığım sorunun kaynağı nedir bilen bulan varsa paylaşırsa, aynı sorunu yaşayanlar için bir rehber olabilir. Nitekim official bir windows isosu ile tüm gereklilikleri sağlayarak win 11i kuramadım...

Son düzenleme:
Konuda Rufusla da hazırladığımı yazmıştım daha önce, ve ordaki kurulumda da baktım, aynı yere aynı Bypass girdilerini ekliyor. Öyle de bir sonuç vermedi.

Normal şekilde hazırladım bypass ettim, kurmadı
Rufusla bypasslı şekilde hazırladım kurmadı.
Tüm şartları karşılıyor diye Normal şekilde iso atıp kurmaya çalıştım olmadı....

Valla windowsta cevap veren insanların çoğunun bilgisayar bilgisi senden benden kötü :D
Modifiyeli bir iso ile kurulum deneyeceğim. Bakalım olursa ne ala..

@Güncelleme, modifiyeli all in one bir iso dosyasının içindeki win11 pro seçeneği ile tekrar kurulum gerçekleştirdim. Bu yaşadığım sorunun kaynağı nedir bilen bulan varsa paylaşırsa, aynı sorunu yaşayanlar için bir rehber olabilir. Nitekim official bir windows isosu ile tüm gereklilikleri sağlayarak win 11i kuramadım...
Bir de modlu Windows 11 dene istersen. Hem performanslı oluyor, hem de güncel. Üstelik gereksinimleri de yok sayabiliyor.

Ben Ognitorenk'in Windows 11'in denedim. Tüm Windows 11 sürümlerini kurabildim.

Hocam modifiyeli ISO'lara güvenmemek lazım. Farklı Windows 11 build'leri deneseydiniz keşke.
Kurduktan sonra tekrar orjinal iso ile deneyeceğim. Bakalım ne olacak. Ama şimdi spora gitmem gerekiyor.

Bir de modlu Windows 11 dene istersen. Hem performanslı oluyor, hem de güncel. Üstelik gereksinimleri de yok sayabiliyor.

Ben Ognitorenk'in Windows 11'in denedim. Tüm Windows 11 sürümlerini kurabildim.
O modifikasyonu bilmiyorum. Bir göz gezdirirm. Teşekkürler.

Ognitorenkin windows 11 ini kurdum, şuan bunu kullanıyorum fakat, arayüzde ve bazı noktalarda alıştığım win 11 yerine win 10 var ve bu biraz sorun açıkcası. Mesela bir programı kapatıcam, altında ayarlar butonu oluyor ve sürekli onun açıklaması çıktığından kapatırken sorun yaşıyorum, ayrıca sağ tıkla kısmında windows 11 de kopyala yapıştır kısayollarına alışmıştım şimdi eskiye döndü :D Biraz tuhaf oldu. Performans konusunda ise benim algılayabildiğim bir fark yok sanırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı