i7-2600 ve eski nesil i7 işlemciler hala iyi mi?

Yapmayın hocam. Şimdi Turbox gelir eski nesil çok iyi der.
Çağırayım mı @Turbox Sevdalisi abimi?

Hadi çağırayım.

Bu arada kendi bilgisayarcım İ7-2600 için 900 TL fiyat verdi. Ben de bunun yerine 550'ye İ5-3570 alırım diye hesap yaptım. Sizce mantıklı mı? Ve tabii ki İ5'e OC yapacağım. Böylece 3.80 GhZ ile İ7-2600'e yetişecek. Ama Core ve thread sayısı 4. Asıl olay burda.

900e 10100f alındığını söyle ona.

Farklı sistemler kullandım ancak anakart bozulana kadar i7-3770K değiştirmedim, LGA 1155 anakart bulamamak gibi market sorununu saymazsak kesinlikle günlük kullanım ve hafif iş/oyun için hala yeterli. 10 yıla yakın oldu alalı, 486'dan beri bir tüm zamanların işlemcisini seç deseler sanırım 3770k seçerdim.

İ7-2600 için 900TL fiyat mı? Açıkçası kahkaha attım. 600 TL üstüne almayın o işlemciyi. Daha modern i3 işlemciler o fiyatta yahu.

Maalesef eskileri altın sanıyorlar. Piyasa full böyle.
Eğer sıfır ve daha güncel üstüne üstlük daha iyi bir performans veren i3 işlemciler bence artık daha iyi bir alternatif. Ha tabi örneğin elinizde en az 2. nesil iyi bir İ7 işlemci olur. Bunu değerlendirip kullanmak da mantıklı günümüz kur koşullarına bakınca. Bunu fırsat bilip de eski nesil işlemcileri de kazık fiyata satanlardan da uzak durmak gerek.

Eki Görüntüle 1448398
Maşallahı var
Sol R7 3700X OC
Sağ 4790K OC
4790K ateş gibi işlemcidir. Soğutması oldukça zordur, ama performansı hala canavar onun.

Yapmayın hocam. Şimdi Turbox gelir eski nesil çok iyi der.
Şu hani eski nesil i7 takılıp hem de masaüstü değil de dizüstü işlemcisi olan i7'leri takıp of mükemmel ama diyenler mi? Acıyorum.

Son düzenleme:
Şu hani eski nesil i7 takılıp hem de masaüstü değil de dizüstü işlemcisi olan i7'leri takıp of mükemmel ama diyenler mi? Acıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gerçekten acımak gerekiyor. Yazık çocuk kazık yediğini kabul etmemek için video yapmış Ritiex çho sorunlu yauv. Neymiş ayarı zormuş. Uzay gemisi kontrol etmiyorsun RT ve DLSS açıyorsun bitiyor

Bu FPS'i 12 yıllık Laptop'um ile alıyordum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…