i7 2600 ve Radeon R7 240 sistem Windows 10 22H2 kaldırır mı?

BayHavalı1903

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, Windows sürümüm /winver komutunda 1909 gözüküyor ve bu da eski galiba. Valorant'ta da hata veriyor, bu yüzden Windows'u güncel sürümü ile kurmayı deneyeceğim ama sistemim kaldırır mı bilmiyorum.

i7 2600 3.40 GHz CPU
AMD Radeon R7 240 Series
RAM: 12 GB

Güncelleme yapabilir miyim?

Merhaba dostlar, Windows sürümüm /winver komutunda 1909 gözüküyor ve bu da eski galiba. Valorant'ta da hata veriyor, bu yüzden Windows'u güncel sürümü ile kurmayı deneyeceğim ama sistemim kaldırır mı bilmiyorum.

i7 2600 3.40 GHz CPU
AMD Radeon R7 240 Series
RAM: 12 GB

Kurulabilir. SATA SSD vesaire var mı?

SSD varsa rahat kullanırsın. HDD varsa doğal olarak bir hantallık olur, Windows 10 ve 11 ailesi HDD ile pek iyi çalışmıyorlar :)

i7 2600 3.40 GHz CPU.
AMD Radeon R7 240 series.
RAM: 12 GB.

Kaldırması lazım ama gene de Lite sürümleri dene derim.
2500 2500k 2600 zamanının iyi işlemcileriydi ozellıkle k serisi overclockla uçuoyrdu 2011 de ama zamanla bütün donanımlar güncel işletim sistemleri karşısında yetersiz kalıyor.
Önce düz sürüm dene sonra Lite sürüm dene bence.

i7 2600 3.40 GHz CPU.
AMD Radeon R7 240 series.
RAM: 12 GB.

Bu arada ekran kartın Valorant'ta kaç FPS verıyor merak ettm.

Kurulabilir. SATA SSD vesaire var mı?
SSDm yok maalesef.

2500 2500k 2600 zamanının iyi işlemcileriydi ozellıkle k serisi overclockla uçuoyrdu 2011 de ama zamanla bütün donanımlar güncel işletim sistemleri karşısında yetersiz kalıyor.

Bu arada ekran kartın Valorant'ta kaç FPS verıyor merak ettm.
VAN 9004 hatasını alıp beni oyundan attığından ona doğru düzgün bakamadım ama hani böyle 40-60 FPS veriyodur belki en azından bişr süre başlangıçta hiç kasma veya donma görmedim.

Normal Windows 10 değil de 2016LTSC Windows sürümleri daha performanslı olabilir.
O sürümleri nereden indirebilirim peki?

Bu arada ekran kartın Valorant'ta kaç FPS verıyor merak ettim.
Aslında amacım valorantta hata vermesini engellemek ve bu hatada galiba windows sürümüm 1909 olduğundan ve valorantta desteklemiyormuş, bildiğim kadarı ile. Yani valorantı çalıştıracak her windows sürümünü denerim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı