İnternet üzerinden laptop alınır mı?

UZATMAKABLOSU

Femtopat
Daha fazla  
İnternet üzerinden laptop almayı düşünüyorum ama kararsızım. Laptop elime sağlam geçer mi, yanlış ürün gönderimi, dolandırıcılık gibi durumlardan korkuyorum, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Sizce internet üzerinden mi almalıyım yoksa MediaMarkt, Vatan gibi bayilerden daha yüksek fiyatlara elden ve sağlamlığı kesin şekilde mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiziksel mağazalarda kazıklanmak istemiyorsanız internet üstünden almanız gerek zaten. Ben kimseye önermiyorum fiziksel mağazayı, eğer internette olan fiyat ile aynı değilse. Akakçe'ye girip karşılaştırın, öyle bakın.

Fiziksel mağazalarda kazıklanmak istemiyorsanız internet üstünden almanız gerek zaten. Ben kimseye önermiyorum fiziksel mağazayı, eğer internette olan fiyat ile aynı değilse. Akakçe'ye girip karşılaştırın, öyle bakın.

İnternet üzerinden laptop almayı düşünüyorum ama kararsızım. Laptop elime sağlam geçer mi, yanlış ürün gönderimi, dolandırıcılık gibi durumlardan korkuyorum, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Sizce internet üzerinden mi almalıyım yoksa MediaMarkt, Vatan gibi bayilerden daha yüksek fiyatlara elden ve sağlamlığı kesin şekilde mi almalıyım?

Tabii Akakçe'yi öneririm fakat Akakçe üzerinden her saniye yenilenmediğinden kendiniz de girip Online mağazalara bakabilirsiniz, bazen daha uygun fiyat bulabiliyorsunuz. Akakçe'de anlık olarak gözükmeyebiliyor.

Hocam, ben iki senedir kullandığım ve şu an bu mesajı yazdığım laptopu Trendyol üzerinden aldım, yorumlar iyiyse satıcı da anormal gözükmüyorsa neden olmasın.

Tabii Akakçe'yi öneririm fakat Akakçe üzerinden her saniye yenilenmediğinden kendiniz de girip Online mağazalara bakabilirsiniz, bazen daha uygun fiyat bulabiliyorsunuz. Akakçe'de anlık olarak gözükmeyebiliyor.

İndirimleri yakalayacak kadar güncel oluyor bir de nerelerde satıldığını görmek için güzel oluyor. Bağlantılara takılanınca satış sayfasında belli oluyor fiyat. Ondan aman aman dert olmuyor.

Hocam, ben iki senedir kullandığım ve şu an bu mesajı yazdığım laptopu Trendyol üzerinden aldım, yorumlar iyiyse satıcı da anormal gözükmüyorsa neden olmasın.

Hocam ben MSI laptop almayı düşünüyorum ve alırsam MSI'ın yetkili satıcı sitelerinden almayı düşünmüştüm (İncehesap, Gaming.Gen.TR gibi) sizce bu siteler güvenilir mi?

İndirimleri yakalayacak kadar güncel oluyor bir de nerelerde satıldığını görmek için güzel oluyor. Bağlantılara takılanınca satış sayfasında belli oluyor fiyat. Ondan aman aman dert olmuyor.

Evet fakat daha uyguna bulduğum ürünler oluyor. Biraz fazla araştırıyorum ben 🤣

Yani sizce internetten almakta bir sakınca yok. Peki internet üzerinden alındığında fatura durumu nasıl oluyor?

Hocam ben MSI laptop almayı düşünüyorum ve alırsam MSI'ın yetkili satıcı sitelerinden almayı düşünmüştüm (İncehesap, Gaming Gen TR gibi). Sizce bu siteler güvenilir mi?

Hocam İncehesap'ı severdim fakat bir iade ürünüm var. Yirmi gün oldu, iade ile ilgili gelişme yok, hep geçiştiriyorlar. Şahsen bir daha kullanacağımı sanmıyorum. Onun dışında Gaming Gen iyidir fakat aracı firmalardan bulursanız garanti, değişim ve iade konularında kafanız çok daha rahat olur (Trendyol, Hepsiburada, özellikle Amazon).

Evet fakat daha uyguna bulduğum ürünler oluyor. Biraz fazla araştırıyorum ben.

İllaki olur. Zaten satın alma sayfası Akakçe'de olmadığı için bağlantıya gidilince görülüyor fiyatı.

Yani sizce internetten almakta bir sakınca yok. Peki internet üzerinden alındığında fatura durumu nasıl oluyor?

Doğru satıcı ve platform ile problem olmuyor. Ben de internet üzerinden aldım. Faturalar, e-fatura olarak mail adresine geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı