i7 2600K ve 1060 sistemde GTA 5 60 FPS

V-Sync açık kalmış olabilir mi acaba?
[/QUOT

Dediğinizi kapattım 110 FPS'e cıktı fakat kosarken falan birden 50 60'a iniyor

90 70 FPS arası alıyorum şu an dediğinizi yaptım bu normal midir Full ayarlarda benim sistemde

Bir de vysc kapayınca FPS artıyor ama sanki daha cok donma oluyor onu acınca 60 FPS sabitleniyor ama daha akıcı oluyor sanki

Son düzenleme:
Sen ne derdin kral, aydınlat bizi yani siz AMD çalışanı olarak. Biz NVIDIA kullanıyoruz diye fanboy oluyoruz ya🤔
NVIDIA kullanicilarina demiyorum.
AMD ekran kartlari hurdaymis gibi NVDIA yi dünyanin en iyi kartiymis gibi öven fanboylara diyoruum.
Eger onlardansan aydinlat bizi :D
Sen ne derdin kral, aydınlat bizi yani siz AMD çalışanı olarak. Biz NVIDIA kullanıyoruz diye fanboy oluyoruz ya🤔
Ayrica mesajimi degistirerek sanki agresif bir bicimde yazmisim gibi aciklamaniz yanlis.
Mesajin orjinali ironi diye yapilmistir.
Normal degil.
NVIDIA fanboylari bu sefer ne diyecekler acaba : D
Tüm sistem intel.

AMD ekran kartlari hurdaymis gibi NVDIA yi dünyanin en iyi kartiymis gibi öven fanboylara diyoruum.
Senin de şu an bir farkın yok. Artı bu konunun onunla alakası yok. Fikrin varsa dinlemek istiyorum. Hayır adam bunu sormamış,
Ayrica mesajimi degistirerek
NVIDIA fanboylari bu sefer ne diyecekler acaba.
Zaten bu cümleyi kurup kendinin fanboylugunu, başkasına atma caban ayrı bir durum. Neyse uzatmaya gerek yok bu işin NVIDIA ya da AMD mevzusu hariç, sistem neden böyle fikrin var mi? Yaz okuyalım öğrenelim.

Kendim için ise iki firmada babamsın firması değil, hangisi uygun kaliteli ürün çıkarırsa alırım. Zamanında AMD'de kullandım şu an NVIDIA kullanıyorum. Yarın aklıma yatan iyi bir kart çıkarsa, işlemcisini kullandigim gibi ekran kartını da yine kullanırım.

Senin de şu an bir farkın yok. Artı bu konunun onunla alakası yok. Fikrin varsa dinlemek istiyorum. Hayır adam bunu sormamış,
Zaten bu cümleyi kurup kendinin fanboylugunu, başkasına atma caban ayrı bir durum. Neyse uzatmaya gerek yok bu işin NVIDIA ya da AMD mevzusu hariç, sistem neden böyle fikrin var mi? Yaz okuyalım öğrenelim.

Kendim için ise iki firmada babamsın firması değil, hangisi uygun kaliteli ürün çıkarırsa alırım. Zamanında AMD'de kullandım şu an NVIDIA kullanıyorum. Yarın aklıma yatan iyi bir kart çıkarsa, işlemcisini kullandigim gibi ekran kartını da yine kullanırım.
Kardesim ironi diyorum.
Buyur kelimenin sözlük anlami.
"İroni, söylenenin tam tersinin kastedildiği ifadedir. Söylenen ya da yapılan eylem, ciddi görüntüsü altında, karşıt söylenceyi ya da eylemi, çelişki noktasına çekmeyi hedefler. Mizahtan farklı olarak, ironi daha eleştirel yaklaşır. İroni mimik, jest ve tonlama ile söylemek istenenin altını, dolaylı çizer. "
Öylesine takilmak icin dedim.
Bu kadar ciddiye alinacak bir konu da degil üstelik.
Hata dediginiz gibi elbette yazilimdan da olabilir.
Ki ironi olmasa sonuna gülücük koymam.
Siz alintiniz da kisisellistirmissiniz ama...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı