Gökselyesilyurt
Hectopat
Intel Core i7 2600K, NVIDIA GeForce GTX1060, 16 GB RAM ile GTA 5'te 60 FPS normal mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen ne derdin kral, aydınlat bizi yani siz AMD çalışanı olarak. Biz NVIDIA kullanıyoruz diye fanboy oluyoruz yaNVIDIA fanboylari bu sefer ne diyecekler
V-Sync açık kalmış olabilir mi acaba?
[/QUOT
Dediğinizi kapattım 110 FPS'e cıktı fakat kosarken falan birden 50 60'a iniyor
NVIDIA kullanicilarina demiyorum.Sen ne derdin kral, aydınlat bizi yani siz AMD çalışanı olarak. Biz NVIDIA kullanıyoruz diye fanboy oluyoruz ya![]()
Ayrica mesajimi degistirerek sanki agresif bir bicimde yazmisim gibi aciklamaniz yanlis.Sen ne derdin kral, aydınlat bizi yani siz AMD çalışanı olarak. Biz NVIDIA kullanıyoruz diye fanboy oluyoruz ya![]()
Normal degil.
NVIDIA fanboylari bu sefer ne diyecekler acaba : D
Tüm sistem intel.
Senin de şu an bir farkın yok. Artı bu konunun onunla alakası yok. Fikrin varsa dinlemek istiyorum. Hayır adam bunu sormamış,AMD ekran kartlari hurdaymis gibi NVDIA yi dünyanin en iyi kartiymis gibi öven fanboylara diyoruum.
Ayrica mesajimi degistirerek
Zaten bu cümleyi kurup kendinin fanboylugunu, başkasına atma caban ayrı bir durum. Neyse uzatmaya gerek yok bu işin NVIDIA ya da AMD mevzusu hariç, sistem neden böyle fikrin var mi? Yaz okuyalım öğrenelim.NVIDIA fanboylari bu sefer ne diyecekler acaba.
Kardesim ironi diyorum.Senin de şu an bir farkın yok. Artı bu konunun onunla alakası yok. Fikrin varsa dinlemek istiyorum. Hayır adam bunu sormamış,
Zaten bu cümleyi kurup kendinin fanboylugunu, başkasına atma caban ayrı bir durum. Neyse uzatmaya gerek yok bu işin NVIDIA ya da AMD mevzusu hariç, sistem neden böyle fikrin var mi? Yaz okuyalım öğrenelim.
Kendim için ise iki firmada babamsın firması değil, hangisi uygun kaliteli ürün çıkarırsa alırım. Zamanında AMD'de kullandım şu an NVIDIA kullanıyorum. Yarın aklıma yatan iyi bir kart çıkarsa, işlemcisini kullandigim gibi ekran kartını da yine kullanırım.
"(!)" Kullandığın zaman ironi olduğunu anlarlar. Bana cümlenin anlamı atmak yerine, noktalamaya bak. Neyse, hadi iyi geceler.Kardesim ironi diyorum.
Buyur kelimenin sözlük anlami.
Peki ala."(!)" Kullandığın zaman ironi olduğunu anlarlar. Bana cümlenin anlamı atmak yerine, noktalamaya bak. Neyse, hadi iyi geceler.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.