i7 2600K ve ASUS P8Z68-V Sisteme Upgrade

nefret47961

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Web-Tasarım-Profesyonel Fotoğrafçı
Herkese hayırlı akşamlar. Technopat'a yeni kayıt oldum, ilk konum. Fikir ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

Şuan PC'mde:

• intel i7 2600k 3.4ghz ilemci
  • asus eah6950 2gb 256bit ekran kartı
  • asus p8z68-v anakart
  • hdd seagate 7200rpm 1tb
  • (2x2) 2 adet geil 1600mhz ram

Önerebileceğiniz SSD ve bu donanıma değişmemi önerebileceğiniz fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1500 lira bir bütçem var. Monitör Benq XL2411T.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum, güç kaynağını öğrenmeden direk ekran kartı tavsiyesi veriyorsun. GTX 970 mantıklı bir seçim fakat sistem eski olduğu için yenilenmesi daha iyi olur. Pek eski değil ama 2. nesil bir işlemci var.

RAM'leri şimdilik kullan ekran kartı alırsan performansına bakarsın ki yetmeyecektir 4 GB'lik bir takviye yapman oyunlar açısından iyi olur.

Usta bir de hava soğutucu akasa venom voodoo bulunuyor, baya büyük. Bunun yerine ne tür bir soğutma önerebilrisin? Kapladığı yer çok RAM slotları kapanıyor.

Dostum, güç kaynağını öğrenmeden direk ekran kartı tavsiyesi veriyorsun. GTX 970 mantıklı bir seçim fakat sistem eski olduğu için yenilenmesi daha iyi olur. Pek eski değil ama 2. nesil bir işlemci var.

RAM'leri şimdilik kullan ekran kartı alırsan performansına bakarsın ki yetmeyecektir 4 GB'lik bir takviye yapman oyunlar açısından iyi olur.
HD6950 kaç watt tüketiyor, haberin var mı kardeşim?

Hyper 212 evo ve ya su soğutmaya yönelebilirsin.

Hayır, kaç watt tükettiğini bilmiyorum. Fakat kaç watt güç kaynağının olduğunu öğrenmeden tavsiye yapmak doğru olmaz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı