Sabertooth P67 ve I7 2600k sisteme upgrade

HUNTER

Megapat
Makaleler
2
Yer
Fethiye/Muğla
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabva arkadaşlar biliyorsunuz ki Crysis 3 çıktı ve şididen sistemleri ağlatmaya başladı. Her ne kadar ben Crysis 3 ü 1920x1080p çözünürlükte, Tüm ayarlar çok yüksekte ve FXAA da rahat bir şekilde oynasam da Artık sistemim Crysis 4 e yetmeyeceğini şimdiden belli ediyor. Ben de önümüzdeki 1-1.5 yıl için planlar yapmaya başladım. Şimdi benim sistemim şöyle:
İNTEL I7 2600k İşlemci
ASUS Sabertooth P67 Anakar
ZOTAC GTX 590 Ekran kartı
In Wın Commander 850W PSU

Ben bu sistemi 1500 TL masrafla nasıl çok daha iyi bir hale getirebilirim?
Şimdi aklımda şunlar var:

1-Sıfır bulunmadığı için 2. el bir GTX 590 daha eklemek. ( ZOTAC GTX 590 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 117150061 burada fiyatı 820 TL )

2- Şimdiki güç kaynağım yetmeyeceği için 850W psu yu satıp 1200 veya 1500w bir PSU almak. PSU'nun modelini ve markasını belirlemedim. Önerirseniz sevinirim.

3- Ekran kartına 820, PSU'ya da 500 Tl verdik diyelim. Elimdeki psu'yu da 200 e çıkarsam. Geriye kaldı 380 TL bu parayla da bir SSD alsam. TAdından yenmez diye düşünüyorum.

Ama tabi daha iyi opsiyonlar çıkacaktır sizden. Bu yüzden size bu 1500 Tl yi nasıl değerlendirebileceğimi soruyorum? Bir de 2x GTX 590 GTX 690'a göre nasıl bir performans sergiler? (GTX 590'ı satmak aklımdan geçti ama bu süreç fazlasıyla uzun süreceğinden vazgeçtim)
Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence biraz beklemen daha iyi bir karar olacaktır. Crysis serisi çok güzel ancak Crysis 4 için daha hiçbir şey yok ortada yani biraz bekleyip daha sonra karar vermenin daha iyi olacağını düşünüyorum. Ancak şu an için eklenebilecek neler var dersen SSD takmanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı