İ7 2600K ve ECS H61H2 MV uyumu

bigboss035

Hectopat
Yeni PC toplayacağım. İşlemci olarak i7 2600k seçtim. Anakart olarak ECS H61H2 MV model anakartı seçtim. Bu parçalar birbirine uyumlu mu? Alırsam şimdilik overclock düşünmüyorum ama ilerde belki yapabilirim. Anakart ısınma yapar mı? İşlemci soğutucum Hyper 212 black Edition. İşlemci üzerinede Mastergel Pro macun süreceğim. İşlemci ısınma yapmaz ama anakart ısınır mı? Zarar görür mü? (Uzay Montaj PC)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni PC toplayacağım. İşlemci olarak i7 2600k seçtim. Anakart olarak ECS H61H2 MV model anakartı seçtim. Bu parçalar birbirine uyumlu mu? Alırsam şimdilik overclock düşünmüyorum ama ilerde belki yapabilirim. Anakart ısınma yapar mı? İşlemci soğutucum Hyper 212 black Edition. İşlemci üzerinede Mastergel Pro macun süreceğim. İşlemci ısınma yapmaz ama anakart ısınır mı? Zarar görür mü? (Uzay Montaj PC)
Bütçeniz 300 lira mı? Daha üstü verilmez çünkü.

Dediğim anakart 225 tl. Isınma yaparmı ? Birde önerdiğiniz işlemci soğutucu varmı hocam. Benim aklıma thermaltake frio 14 var. Sessiz bir soğutucu istiyorum. Ha birde işlemci sıkıntı çıkarırmı sorunsuz çalışırmı ? Bios güncellemesi gerekirmi ?
Ekran kartı olarak gtx 970 tercih ettim. Ama hangi markanınkini alacağımı bilmiyom. Zotax amp var 3 fanlı birde asus strix var. Hangisi daha sessiz ve performanslı olur ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı