i7 2600K ve HD 6510 Sisteme Yükseltme

NightCall

Hectopat
Merhabalar, bütçemi çok kasmadan bilgisayarımı güçlendirmek istiyorum.
Bütçem 800-1000 lira civarı.
Şu anki sistemim;
  • i7 2600k 3.40 GHz (OC yapılmadı, sistem toplandıktan sonra yapabilirim.)
  • Pegatron ipxsb-h61
  • Elixir 2x4 = 6GB 1333MHz RAM
  • 350w güç kaynağı
  • AMD Radeon 6510HD Ekran kartı
Sizlerden yardımlarınızı bekliyorum, düşünceme göre aşağı yukarı güç kaynağını ve anakartını 400 TL civarı bulabilirsem ekran kartı olarak RX 570 alabiliyorum,sizce bu ekran kartı ile işlemcim bir sorun yaşar mı? Ayrı olarak da RAM yükselteceğim ama onu bir sonraki maaşımla yükseltmeyi düşündüm. Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX570 + 500 veya 600w bir güç kaynağı + 8 gb 1333MHz tek modül ram alırsanız 10 gb yapıp kullanabilirsiniz yada 8x8 alıp 16 gb ram olarak da kullanabilirsiniz. Anakartınızın özellikleri internette çıkmadığı için değiştirip değiştirmeyeceğinizi söyleyebilirdim.

Son düzenleme:
RX570 + 500 veya 600w bir güç kaynağı + 8 gb 1333MHz tek modül ram alırsanız 10 gb yapıp kullanabilirsiniz yada 8x8 alıp 16 gb ram olarak da kullanabilirsiniz. Anakartınızın özellikleri internette çıkmadığı için değiştirip değiştirmeyeceğinizi söyleyebilirdim.
İlgi ve alakanız için teşekkürler. Peki anakartım bir sorun çıkarmaz mı? Forumda bu marka ve model hakkında (Pegatron ipxsb-h61) pek olumlu yorum bulunmuyor ve BIOS sürümünün uygun olmadığı söyleniyor.

Son düzenleme:
İlgi ve alakanız için teşekkürler. Peki anakartım bir sorun çıkarmaz mı? Forumda bu marka ve model hakkında (Pegatron ipxsb-h61) pek olumlu yorum bulunmuyor ve BIOS sürümünün uygun olmadığı söyleniyor.
Bu anakart hakkında pek bir bilgim yok dediğim gibi internette de pek fazla bilgi yok bu konuda. Ama sorun çıkartacağını düşünmüyorum eğer bir sıkıntı çıkarsa bile yeni bir anakart alıp değiştirebilirsiniz. Eğer içiniz rahat etmez ise burda bios güncellemesi hakkında konu açılmış Pegatron IPXSB-H61 2206 BIOS Güncelleme - Technopat Sosyal bu linkten bir bakın derim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı