İ7 2670QM nasıl bir işlemcidir?

Hocam o FPS düşmesinin sebebi harici kartla değil gidip HD Graphics ile açması oyunu. Bende de oluyordu o durum sağ tıklayarak menüden NVIDIA kartı seçmem gerekiyordu hep. Bu arada bende ki GT 540M ve CS:GO'da hiç kasma durumu yaşamadım.

Ya bende GT525M var. CS:GO oynarken sürekli droplar oluyor en düşük ayarlarda olmasına rağmen.
Aynı işlemci bende de var bu arada.

Ya bende GT525M var. CS:GO oynarken sürekli droplar oluyor en düşük ayarlarda olmasına rağmen.
Aynı işlemci bende de var bu arada.
Ram ve SSD var mı hocam? Ayrıca bende ki GT 540M 2 GB bir kart sizin ki bir altı olan 1 GB GT 525M. Ben birde hafif overclock ettim drop sorunu yaşamıyorum açıkcası.

RAM 4 GB DDR3 1333MHz yanılmıyorsam. SSD maalesef yok. Bu arada overlock ne işe yarıyor?
Daha da hızlandırıyor GPU veya CPU hangisini overclock ederseniz. Yani mevcut saat hızını artırıyorsunuz overclock ile ama Laptop'da tehlikeli bir iş anakartı yakabilirsiniz o yüzden hafif miktarlarda yapmak lazım ya da bilmiyorsanız hiç yapmamak lazım. Ben 8 GB Ram ve HDD ile kullanıyorum SSD gelecek bugün kargodan onunla bakacağım bir de performansa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı