Aykut Tosun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2013 Mesajlar 1.188 Makaleler 2 Yer Denizli / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2014 #31 O zaman @taylanxtavsan arkadaşın önerdiği sistemi alıp hız aşırtmanın dibine vur. Şahsen öyle bir sistemde oyundan çok hız aşırtma daha zevkli olur.
O zaman @taylanxtavsan arkadaşın önerdiği sistemi alıp hız aşırtmanın dibine vur. Şahsen öyle bir sistemde oyundan çok hız aşırtma daha zevkli olur.
taylanxtavsan Hectopat Katılım 25 Şubat 2014 Mesajlar 724 15 Nisan 2014 #32 Aykut Tosun dedi: O zaman @taylanxtavsan arkadaşın önerdiği sistemi alıp hız aşırtmanın dibine vur. Şahsen öyle bir sistemde oyundan çok hız aşırtma daha zevkli olur. Genişletmek için tıkla... Önerdiğim sistem zaten klima gibi olacağı için GTX 780'i de hız aşırtarak limitini zorlayabilirsin.
Aykut Tosun dedi: O zaman @taylanxtavsan arkadaşın önerdiği sistemi alıp hız aşırtmanın dibine vur. Şahsen öyle bir sistemde oyundan çok hız aşırtma daha zevkli olur. Genişletmek için tıkla... Önerdiğim sistem zaten klima gibi olacağı için GTX 780'i de hız aşırtarak limitini zorlayabilirsin.
tevfik ozan Hectopat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 30 Yer Antalya, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2014 #33 Asus rog2xgtx760 nasil?
B baris99988801 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2013 Mesajlar 113 16 Nisan 2014 #34 Ben senin bu sistemi alacağına inanmıyorum çünkü eğer gerçekten alacak olsan ve 3500 TL bütçen olsa direk 780ti alırdın ve daha da uğraşmazdın böyle sürekli ekran kartı deneyerek.
Ben senin bu sistemi alacağına inanmıyorum çünkü eğer gerçekten alacak olsan ve 3500 TL bütçen olsa direk 780ti alırdın ve daha da uğraşmazdın böyle sürekli ekran kartı deneyerek.