i7 3. nesil işlemcinin yanına ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti ekran kartı alınır mı?

Furkan16400

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. i7 3. nesil (3770 veya 3370 diye hatırlıyorum) işlemcim var. Ve şu anda ekran kartım 550 Ti. 2000 TL'ye ASUS ROG STRIX 1050 Ti buldum. Sizce bu fiyata alınır mı? Çok fazla oyun oynamıyorum LoL oynuyorum ara sıra fakat artık bu ekran kartı ile bazen takılma yapıyor. Belki de başka oyun oynamama sebebim ekran kartım yetersiz olduğundan. Sizce bu fiyata alınır iler de daha çok pahalanır mı ve uzun bir süre işimi görür mü?

Darboğaz bakmadım fakat 2000TL'ye 1060 6 GB VRAM modelleri varken 2000TL 1050 Ti çok pahalı.

Merhaba arkadaşlar. i7 3. nesil (3770 veya 3370 diye hatırlıyorum) işlemcim var. Ve şu anda ekran kartım 550 Ti. 2000 TL'ye ASUS ROG STRIX 1050 Ti buldum. Sizce bu fiyata alınır mı? Çok fazla oyun oynamıyorum LoL oynuyorum ara sıra fakat artık bu ekran kartı ile bazen takılma yapıyor. Belki de başka oyun oynamama sebebim ekran kartım yetersiz olduğundan. Sizce bu fiyata alınır iler de daha çok pahalanır mı ve uzun bir süre işimi görür mü?
Takılır fakat o fiyata daha iyi kartlar vardır.

2000 TL'ye bütçede 1050 Ti'a sümüğünü atmayacak sayısız kart var, büyük kazık. İleride neden pahalılaşsın doğru düzgün yettiği yeni oyun bile yok.

İşlemcin 3770 ise fena sayılmaz daha iyi kartlar takabilirsin. Örnek;

Hocam GTX 1070 daha iyi olmaz mı bu bütçede hem NVIDIA hem daha güçlü tabii teknoloji olarak 5500 daha önde fakat 1070 8 GB VRAM için alınır bence.

Hocam RX 5000 serisi bile watman ve mining le dolu RX 6000 serisindede mining kart var önemli olan temiz kart bulmak.

Hocam temiz denilen kartlar bile mining çıkması oluyor yani test yapılıp alınabilir tabii ama detaylı bir teste tabii tutulması gerek şahsen WattMan hataları çok oluyor eski AMD kartlarında.

Hocam GTX 1070 daha iyi olmaz mı bu bütçede hem NVIDIA hem daha güçlü tabii teknoloji olarak 5500 daha önde fakat 1070 8 GB VRAM için alınır bence.

Konu sahibinin tercihine kalmış tabii ki, ben yalnızca belli bir yaşın üzerindeki kartlara ne kadar güçlü olsalar da yönelemiyorum. Arıza çıkarma riski artıyor, malum bugün yalnızca bir arıza tespiti için bile 500 TL'den tarife açıyorlar.

Hocam temiz denilen kartlar bile mining çıkması oluyor yani test yapılıp alınabilir tabii ama detaylı bir teste tabii tutulması gerek şahsen WattMan hataları çok oluyor eski AMD kartlarında.

Test edilmeden hiçbir kart alınmaz zaten ayrıca sadece test değil kartın dış görünüşüde önemli çok mu tozlu renk değişen yer var mı diye bunlara bakarak kartın düzgün bir kart olduğu anlaşılır ayrıca WattMan hatası driver sal bir sorun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı