İ7 3630QM laptopa GTX 880M takabilir iyim?

zahid

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci Tipi:Intel® Core™ i7-3630QM 4-Cores; 6MB L3
Chipset: Intel® HM77 Chipset
Ekran Kartı: 1.5GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 670M 192-Bit DX11
Ekran Boyutu: 15.6" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran
Bellek: 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz SODIMM
Hardisk Kapasitesi: 240GB Kingston HyperX SSD

Bilgisayarımın ekran kartını değiştirmek istiyorum. (Ekran kartı gömülü değil)
Recep Baltaş'ın paylaşmış olduğu videodan da esinlenerek böyle bir işe kalkışacağım.

New NVIDIA GeForce GTX 880M 8GB DDR5 MXM 3 0 Type B for MSI Clevo Alienware | eBay

Almayı düşünüyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum.
O fiyata o ekran kartı değer mi?
Pinleri uyar mı uymaz mı?
Soğutma sistemi kaldırabilir mi? (İşlemcide ve ekran kartında ayrı ayrı fan var)
Güç kaynağı yeni ekran kartına yeter mi?

Özellikle Recep abinin düşüncelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mevcut kart 75, diğeri 122 W çekiyor. Sistemin bu farkı karşılayabiliyor mu sorusunu firmadan öğrenmen gerek.
Bir de mevcut kart 3DMark 11 de daha başarılı performans göstermiş. GPUBOSS tarzı sitelerden kıyaslama yaptırabilirsin.

Diğer uyumluluk sorularının cevaplarını da firmadan öğrenmek bu tarz bir alışverişte mantıklı olur.

Monster Notebook

Şimdiden hayırlı olsun :)

teşekkürler..

Mevcut kart 75, diğeri 122 W çekiyor. Sistemin bu farkı karşılayabiliyor mu sorusunu firmadan öğrenmen gerek.
Bir de mevcut kart 3DMark 11 de daha başarılı performans göstermiş. GPUBOSS tarzı sitelerden kıyaslama yaptırabilirsin.

Diğer uyumluluk sorularının cevaplarını da firmadan öğrenmek bu tarz bir alışverişte mantıklı olur.

Monster Notebook

Firmaya sormak mantıklı. Bakalım ne cevap verecekler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı