Çözüldü i7 3630QM ve GT 630M laptop Adobe programları için yeterli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eren T.

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Hocam çok büyük işlere kalkışmam YouTube videosu gibi. YouTube videosunu belki Premiere Pro'da montajlarım o da nadir. Animasyon, intro, outro, sunum vs. hazırlayacağım. Şu programları kuracağım:

Photoshop.
Premiere Pro.
Illustrator.
After Effects.
Animate.
Audition.
Media encoder.

Sistemim:

RAM: 10240 MB.
CPU: Intel Core i7-3630QM 2.39GHz 4 işlemci 8 mantıksal işlemci.
Harici GPU: NVIDIA GeForce GT 630M 1990 MB.
Dahili GPU: Intel HD Graphics 4000 32MB.
DirectX: 12.

Hepsini 2020 kurmayı düşünüyorum.

Çözüm
2018 sıkıntı çıkarır mı peki hocam?
2017 Ve üstünü bu sisteme önermiyorum hocam. Ben 4 GB RAM ile CC 2014'de yetersiz RAM uyarısı almıştım Photoshop CC 2014'de. Yani buradan hesaplarsak evet sıkıntı yaşayabilirsin. 2016 Veya daha eski sürümleri kullanmanı öneririm. Bu arada Render alırken çok fazla RAM kullanır haberin olsun. RAM ya da işlemciydi, karıştırmış olabilirim bu arada. Ekran kartı da olabilir Her neyse.
2020'yi Bu sistemle rahat kullanabileceğini düşünmüyorum. Render konusunda sıkıntı yaşayabilirsin.

2018 sıkıntı çıkarır mı peki hocam?
2017 Ve üstünü bu sisteme önermiyorum hocam. Ben 4 GB RAM ile CC 2014'de yetersiz RAM uyarısı almıştım Photoshop CC 2014'de. Yani buradan hesaplarsak evet sıkıntı yaşayabilirsin. 2016 Veya daha eski sürümleri kullanmanı öneririm. Bu arada Render alırken çok fazla RAM kullanır haberin olsun. RAM ya da işlemciydi, karıştırmış olabilirim bu arada. Ekran kartı da olabilir Her neyse.

Çözüm

Tamamdır hocam 2016 kuruyorum teşekkürler.

Bu programların açık kaynak sürümleri belki daha rahat çalışabilir. Emin değilim. Bir bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…