i7-3770 ekran kartı önerisi

2.el msi rx580 8gb buldum. Alinirmi sizce fiyatida 1500 tl garantisi devam ediyor.
Şahsi görüşümdür. Sistem toplarken 2. el almayı tercih etmediğim bileşenler ekran kartı, hdd, ve çevre donanımı olarak monitör olur. 2.el ekran kartı düşünüyorsan mining riskini göz önünde bulundur. RX serisi mining olarak çok kullanılıyor. Alırken test etmeli mining olarak kullanılıp kullanılmadığını araştırman gerekiyor. Ama verimli sonuçlar elde edemeyebilirsin. Mining anlaşılması zor bir durum.

He araştırmak lazim ozaman. Garantisi devam ettiği icin düşünmüştüm. 0 olarak farki ne rx570 le.

Son düzenleme:
Mining amacı ile kullanılan bir ekran kartı tam gücünü kullanarak hiç durmadan aralıksız çalışır ki mining yapsın. Ekran kartının 2 ay hiç durmadan tam güçte çalıştığını düşün. Ekran kartı doğal olarak yıpranmış olacak bu performansa etki elbette edecek. Bence bütçen varsa sıfır ekran kartına yönel.

Oyle yapacam. rx580 8gb nasil acaba sifiri alınır mı. Sistem yeterlimidir acaba
1080p monitörün var ise yeterlidir darboğaz yaşayacağını sanmıyorum. Sıfır alman önerimdir. 1080p ye geçmeden önce bende 720p kullanıyordum i7 3770 darboğaz yapıyordu. 1080p monitör sonrası sistem rahatladı diyebilirim. Senin sistemin fena sayılmaz rx 580 yakışır.

1080p monitörün var ise yeterlidir darboğaz yaşayacağını sanmıyorum. Sıfır alman önerimdir. 1080p ye geçmeden önce bende 720p kullanıyordum i7 3770 darboğaz yapıyordu. 1080p monitör sonrası sistem rahatladı diyebilirim. Senin sistemin fena sayılmaz rx 580 yakışır.
Eyvallah hocam yardimin için sağol.
1650S alınabilir.
Onada bakacam. Duz 1650 nasil? Aralarinda cok fark varmi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı