i7 3770 GPU önerisi

Tornado34

Centipat
Daha fazla  
ANAKART: ASUS P8H77-M PRO / CM6870 / DP_MB
İŞLEMCİ: Intel Core i7 3770 CPU 3.40GHz
RAM: Kingston HX316C10F/8 HyperX Fury 8 GB DDR3 1600 MHz (2x16)
Power Supply: FSP Hydro K 700 700W 80+ Bronze ATX
SSD: Toshiba TR200 25SAT3-240G 2.5" 240 GB SATA 3 3D TLC
HDD: Toshiba 1 TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive

Sistemim böyle hangi ekran kartını almalıyım?

Bir de sormak istediğim bir şey var en düşük ala bileceğim iyi bir marka model ve en yüksek 1660 Super 1650 Super 5500 TX 5600 tx. Benim anlamadım bir sürü marka ve farklı farklı modelleri var Gaming var OC olanı var bana bunları linkleriyle atabilir misin rica etsem bakarken fiyata ve perfomansa kafamı çok karıştıyor indirim beklerken de en azından en iyisi düşerse biraz fazla para veririm kafam rahat olur şimdiden teşekkürler.

Aynı GPU modeline sahip kartlar arasında performans olarak çok büyük farklar olmaz özellikle bu seviyedeki kartlarda neredeyse hiç olmaz. Fark görünüş ve soğutmada ortaya çıkıyor ama onda da zaten bu seviyedeki kartlar ısınma çok gözlemlenen bir durum değil tabii 5600 XT bunlardan ayrı tutuyorum. Sizin işlemci için 1660 Super yeterlidir üzerinde o kartlardan performans kaybı yaşamaya başlarsınız.

5600 XT'in var olan işlemcinizle darboğaz yapma olasılığı yüksek, size yukarıda önerdiğim en sağlam modellerden biri olan MSI Gaming X'in GTX 1650 Super/1660 Super ekran kartlarının yanında RX 5500XT modelinin linkini de aşağıya bırakıyorum:

Msı Radeon Rx 5500 Xt Mech 8g Oc 8gb 128 Bit Ekran Kartı - n11.com
Teşekkür ederim.
Aynı GPU modeline sahip kartlar arasında performans olarak çok büyük farklar olmaz özellikle bu seviyedeki kartlarda neredeyse hiç olmaz. Fark görünüş ve soğutmada ortaya çıkıyor ama onda da zaten bu seviyedeki kartlar ısınma çok gözlemlenen bir durum değil tabii 5600 XT bunlardan ayrı tutuyorum. Sizin işlemci için 1660 Super yeterlidir üzerinde o kartlardan performans kaybı yaşamaya başlarsınız.

Teşekkür ederim.

Bu ekran kartı nasıl alınır mı ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı