i7 3770 - GTX 750 Ti sistemde Valorant oynarken FPS düşüyor

mutlalk

Decapat
i7 3770 ve GTX 750 Ti var, 120 FPS alırken sürekli düşüşler yaşıyorum. Öncelik ayarını filan yaptım halen aynı MSI Afterburner dereceli çok iyi işlemci 60-70 derece ekran kartı da düşük bayağı ama yine de halen drop giriyor, sebebi nedir acaba? 8+2 RAM eskiden i 32100 vardı onda bile girmiyordu o kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci kaç derece? Ekran kartını zaten kullanmaz o kadar.

Dostum başlat kısmına msconfig yazıp ordan önyükleme sekmesine tıklayıp gelişmiş seçenekler bölümüne tıkla orda işlemci sayısı kısmına tik atıp en çok kaça kadar izin veriyorsa onu seç. sonra da gereksiz dosyları önbellek kısmını falan temizle. görev yöneticinden de kontrol et işlemcini meşgul eden gereksiz birşey varsa bak.

Güncelleme geldikçe ekran kartı isteği artıyor. 2 el 1050 al 4 GB. 1500TL.

SSD yoksa o da yapıyor. CS de başıma gelmişti SSD takınca düzeldi eski tip sistemde.

MSConfig ayarlarıyla oynamak performans arttırmaz. Sorun bile çıkarabilir ama arttırmaz.

Arka planda internet kullanan bir şey mi var. Geçen LoL oynuyorum 25ms 165FPS sabit ama sürekli takılma donma atlama var sonra aklıma geldi Torrent açık Steam güncelleme yapıyor. Wi-Fi kullanıyorsan çok eski bir cihaz Wi-Fi bağlı ise ama o cihaz iyi veri alamıyorsa hattı çok meşkul ediyor. Ama bence sorun senin GTX750 çok eskidi. Kaldırmıyor her güncellemede görsellik iyileştirilmesi oluyor. 1000 serisi uygun yollu 4 GB bir kart edin.

Ati 570 580 falan da ucuz.

Arka planda sıkıntı yok ama benim kuzenimde de i5 3. Nesil var gtx 750 ti aynı ama onda bak sıfır drop hiç bir şey yok herşeyimiz aynı ama bende drop giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…