İ7 3770 ile GTX 1080Ti Sorun Yaratır mı?

Fatih Koçak

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Bilişim okuyorum Lise 2. Sınıf
Arkadaşlar merhaba, ileride başlıkta yazan işlemciye GTX 1080Ti güçlerinde bir kart takıp, 2022'ye kadar felan kullanmak istiyorum. Fakat anakart sıkıntı çıkarır mı ve 4K monitörle darboğaz yapar mı? Güncel sistemlere geçemem, bu bana 2000TL'ye patlar.

Anakart: Asus H61M-Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
@yuemti Her şey işlemcine bağlı, 1080P de bu kartı kullanmanın bir mantığı yok, macera aramayın, tam performans çalışmaz kart.
işlemci i7 3770 başlıkta belirtilmiş. Az önce sahibinden de satıldı 1650 liraya kartın evga referans sürümü dedikleri (tek fanlı olan). Acil satış bölümündeydi yetişemedim. Bu gece uyuyamam :)

@yuemti 1650 TL fiyatına 1080 Ti satılmaz, kazıklanırsınız haberiniz olsun. 1060 modeli bile 2000 TL fiyatlarındayken 1080 Ti modelinin bu fiyatlara satılabileceğini ummak mantık dışı.

@yuemti 1650 TL fiyatına 1080 Ti satılmaz, kazıklanırsınız haberiniz olsun. 1060 modeli bile 2000 TL fiyatlarındayken 1080 Ti modelinin bu fiyatlara satılabileceğini ummak mantık dışı.

Farkındayım alacağa karşılık almış birinden açıklama öyleydi ve sıfır kutu açıp fotoları konmuştu. Bilgisayardan alakasız biri tarafından RAM bölümünden ilana verilmişti. O yüzden piyasasını bilmiyor da olabilirdi. Gerçi yine de gözü kapalı atlamazdım tabii ki. Dolandırıcı olduğuna inanmak en iyisi zaten :) Neyse konu çok dağılmasın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı