2 önceki işlemcim. Yeter, gereksiz masraf olur.
2 önceki işlemcim. Yeter, gereksiz masraf olur.
Bütçeniz yoksa Snowman M200 alabilirsiniz. Ama öbür türlü Thermalright spirit öneririm bence stok soğutucu yeterli değil ona.
Isınan işlemci diye biliyorum.
Bu işlemciyi alacağım. Stok soğutucu yeter mi? Yoksa soğutucu alınır mı?
Ben oynayacağım oyuna göre ısınıyor diye biliyorum doğrumu?Stok fan maalesef yetersiz kalıyor.
Snowman M200 şu an fiyatını hak etmiyor.
2 borulu olan kule tipi fanlar yeterli gelir.
![]()
Dark Freezer X90, 92mm 4pin PWM Fanlı, 2x Isı Borusu, Direkt Kontak Intel / AMD Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX90) - İşlemci Soğutucu - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AM4 RYZEN Uyumlu Direct Contact Performans Soğutucunuz! Dark Freezer X90 Intel ve Amd Soketlerle Uyumlu, 120mm Toplam Yükseklik, 2x 6mm Isı Borusu, Sessiz Fan' lı Kompakt İşlemci Soğutucusu Direct Contact Performans Soğutucunuz! Dark Freezer X90 Dark mühendislik ekibi Intel ve AMD...www.teknobiyotik.com
İleride de kullanırım dersen şöyle bir şey daha iyi olur.
![]()
Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) - İşlemci Soğutucu - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Freezer X127 ARGB Fanlı Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Addressable RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam...www.teknobiyotik.com
Ben oynayacağım oyuna göre ısınıyor diye biliyorum doğru mu?
Ben oynasam günde 4,5 saat oyun oynarım ısınırmı?Direkt öyle olmasada dolaylı yoldan evet. Dark X90 bu fiyata en mantıklı seçenek olur senin için.
Ben oynasam günde 4,5 saat oyun oynarım ısınır mı?
Hocam işlemci 1 dakikada da ısınabilir. Ne kadar kullanıldığına bağlı. Tam yükte stok fan ile idare etmez.Ben oynasam günde 4,5 saat oyun oynarım ısınırmı?
GTA 5 rdr2 fifa 23 pes 21 mortal kombat 11 ağırlıklı olarak fifa ile GTA 5 oynarım diye düşünüyorumHangi oyun oynayacaksiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.