Kış aylarında yükte bile Max 68 dereceyi falan görürken yazın 92-94 dereceyi görüyor. Bu dereceler oyundan oyuna göre değişiyor.
Örneğin, yazın boşta 55 derece iken kışın 37-43 derece arası geziyor. Bu yüzden güç seçeneklerinden işlemci performansını kısmak zorunda kalıyorum. %80'e kadar çekiyorum bu sayede sıcaklık yazın Max 65 derece oluyor ama CS:GO oynarken 160FPS almam gerekirken Max 90 görebiliyorum. Bilgisayar hazır sistem. Aldım alalı 2-3 sene oldu. En son geçen sene içini temizledim, stok bir hava soğutma kullanmıyorum. İyi sayılabilecek bir hava soğutma kullanıyorum.
En ucuz Maxtor Ctg8E 10 Gr 12.8 W/M.K Termal Macun fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Maxtor Ctg8E 10 Gr 12.8 W/M.K Termal Macun özelliklerini incele, 135,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
10gr macun canın sıkılınca sür. MX4'e fark atan bir macun. Isınma nedeni şahsen termal macun 2 sene değiştirmezsen benim bilgisayarımda ısınır tabii ben 2-3 ayda bir değiştiriyorum maxtor macun ile. Isınmasa bile.