i7 3770 RX 550 sistem mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

emir gül57

Femtopat
Daha fazla  
RAM
1600 mHZ
SSD veya HDD modeli
İzoly
Ekran kartı
RX 550
İşlemci
i7 3770
Oyun oynarken mavi ekran veriyor, hep oluyor. Yardım eder misiniz?

Hayır mevzu haklı olmak değil belki de kendi açınızdan da siz haklısınız. Mevzu, buranın kavga yeri değil, yardım forumu olması. Umarım arkadaşa yardımınız dokunur, iyi sosyaller.

Benim anlamadığım şey ezbere yöntemlerle sorunu çözmeye çalışmanız, mavi ekran hatalarının birçok sebebi vardır tek bir nedene bağlanamaz.

Hayır mevzu haklı olmak değil belki de kendi açınızdan da siz haklısınız. Mevzu, buranın kavga yeri değil, yardım forumu olması. Umarım arkadaşa yardımınız dokunur, iyi sosyaller.

Ayrıca RAM tak çıkar yaparak sorun çözülmez bu da yanlış eğer görüntü vermeme gibi bir sorun olsaydı haklıydıniz ama bu hatanın RAM tak cikarla ilgisi yok.

Benim anlamadığım şey ezbere yöntemlerle sorunu çözmeye çalışmanız, mavi ekran hatalarının birçok sebebi vardır tek bir nedene bağlanamaz.
Olası Birçok senaryonun en popüler olanlarından başlayarak çözmeye çalışmıştım.

Ayrıca RAM tak çıkar yaparak sorun çözülmez bu da yanlış eğer görüntü vermeme gibi bir sorun olsaydı haklıydıniz ama bu hatanın RAM tak cikarla ilgisi yok.
Arkadaşın bilgisayarında ramleri takıp çıkarmak sorunu çözmüştü. Bu yüzden işe yarayabileceğini düşündüm.

Hocam haberlere düştü şimdi tüm dünya mavi ekran verdi yazıyor televizyonda. :D sanirim sizle alakası yok.

Son düzenleme:

Gibisinden bir haber. Havalimanlarında uçuşlar durmuş, Microsoft %2 değer kaybetmiş. 1-2 gün bekleyin derim :D

Gibisinden bir haber. Havalimanlarında uçuşlar durmuş, Microsoft %2 değer kaybetmiş. 1-2 gün bekleyin derim :D

Bende izliyorum televizyondan. Evet haklısınız.

Fakat arkadaşın hatası bununla alakalı değil yine de :D

Fakat arkadaşın hatası bununla alakalı değil yine de :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı