i7-3770 sistem anlık takılıyor

Yaramaaz

Kilopat
Şu takılma olaylarından bir kurtulamadım gitti. i5 2400 vardı, i7 3770 aldım; R7 250X vardı, RX 570 Nitro aldım; bross PSU vardı, Rampage 850+80 aldım. Değiştirmediğim bir SSD, bir de RAM kaldı. Acaba neden sizce?

GTA V ve PUBG Mobile denedim.
Hi-Level 8 GB 1333MHz RAM.
120 GB SSD Kingston 2.el almıstım zamanında.
Değiştirdim ayağına sistemi de düzdüm ama Allah var şimdi :D.
Not: Ekran kartını bugün aldım ve format atmadım atmam gerekir mi?

Şu takılma olaylarından bir kurtulamadım gitti. i5 2400 vardı, i7 3770 aldım; R7 250X vardı, RX 570 Nitro aldım; bross PSU vardı, Rampage 850+80 aldım. Değiştirmediğim bir SSD, bir de RAM kaldı. Acaba neden sizce?

GTA V ve PUBG Mobile denedim.
Hi-Level 8 GB 1333MHz RAM.
120 GB SSD Kingston 2.el almıstım zamanında.
Değiştirdim ayağına sistemi de düzdüm ama Allah var şimdi :D.
Not: Ekran kartını bugün aldım ve format atmadım atmam gerekir mi?

Format şart değil ancak PUBG Mobile'de kasmaması gerekir. GTA 5 her neyse de belki ara ara nadiren takılır.( o da zayi ihtimal )
Senin depolama birimlerin hangisi ise onun okuma yazma hızlarını test etmen gerekir

Oyun içi değerleri MSI Afterburner ile atar mısınız? DDU ile ekran kartı sürücüsünü yeniden yüklerseniz güzel olur.

Format şart değil ancak PUBG Mobile'de kasmaması gerekir. GTA 5 her neyse de belki ara ara nadiren takılır.( o da zayi ihtimal )
Senin depolama birimlerin hangisi ise onun okuma yazma hızlarını test etmen gerekir.

GTA 5 HDD'de cok az da olsa var ama olmaması gerekırdi her neyse ona okeyim peki PUBG Mobile SSD'de hayatta yapmaması gerekir en yüksek ayardada en düsük ayardada aynı.
Oyun içi değerleri MSI Afterburner ile atar mısınız? DDU ile ekran kartı sürücüsünü yeniden yüklerseniz güzel olur.

PUBG GTA hangisini istiyorsunuz?

Dosya Ekleri

• s.png
    s.png
    50,8 KB · Görüntüleme: 77
  • sa.png
    sa.png
    55,2 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
Değerler normal mi? güncellemeye çalışıyorum.
Format attım driverları komple yeniden kurdum biraz daha iyi ama takılma devam ediyor.
Değerler normal mi? Güncellemeye çalışıyorum.
Format attım driverları komple yeniden kurdum biraz daha iyi ama takılma devam ediyor.

SSD değerleri nasıl.

Dosya Ekleri

• ssd.png
    ssd.png
    13,2 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Değerler normal mi? Güncellemeye çalışıyorum.

SSD değerleri nasıl.

Rastgele okuma hızın çok kötü değil 200 civarı rastgele okuma hızıyla takılma olmaması gerekir.

8 GB RAM story modede yeterli ancak güven orijinal oyunu Online oynuyorsan idarelerden sonra işlemci ve RAM gereksinimi arttı (GTA 5 FiveM. İçin konusuyorum)

Rastgele okuma hızın çok kötü değil 200 civarı rastgele okuma hızıyla takılma olmaması gerekir.

8 GB RAM story modede yeterli ancak güven orijinal oyunu Online oynuyorsan idarelerden sonra işlemci ve RAM gereksinimi arttı (GTA 5 FiveM. İçin konusuyorum)

GTA 5'i bir kenara bırakalım PUBG'de niye takılma yapıyor kafayı yemek üzereyim.
Bana kesin şundan deyin gidip değiştireyim bu arada 1440X900 monitörüm var darbogaz olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı