i7-3770 Sistem İçin Azami Ekran Kartı Tavsiyesi

Mayday

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. GTX 660 Battlefield 1 içerisinde en düşük görüntü kalitesinde olmasına rağmen durumu idare etmek ile birlikte, oyun anında hafif kasılmalar yapıyor. Battlefield V içerisinde ise ekran kasılmaları çok fazla, o yüzden oynayamıyorum. Şu anda durumum yok o yüzden, sizden rica etsem aşağıdaki sisteme göre alabileceğim en iyi ekran kartı hangisi olabilir?
Not: Vatan Bilgisayar teknik servisi, RTX 2060' ın darboğaz yapabileceğini söyledi. Alabileceğim sanırım GTX 1060 veya en fazla GTX 1660Ti olabilirmiş. Ayrıca AMD ekran kartı düşünmüyorum, GTX serisinden devam etmeyi düşünüyorum.
Saygılar

Operating System
Windows 7 Professional 64-bit SP1
CPU
Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz 30 °C
Ivy Bridge 22nm Technology
RAM
32,0GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz (9-9-9-24)
Motherboard
ASUSTeK COMPUTER INC. P8H77-V LE (LGA1155)
Graphics
BenQ XL2411Z (1920x1080@144Hz)
2047MB NVIDIA GeForce GTX 660 (ASUStek Computer Inc)
Storage
476GB Samsung SSD 840 PRO Series ATA Device (SATA (SSD))
3726GB Western Digital WDC WD4003FZEX-00Z4SA0 ATA Device (SATA )
931GB Western Digital WDC WD1002FAEX-00Z3A0 ATA Device (SATA )
Optical Drives
HL-DT-ST DVDRAM GH24NS95 ATA Device
Audio
M-Audio FW Solo
Sistem.JPG

@@MasterBaston Merhaba. Peki değerli mesajınız için teşekkür ederim. :)
@@Bozuk PC Tuşu Merhaba. Değerli mesajınız için teşekkür ederim. Daha önceki ekran kartık Radeon idi ve sistem AMD üzerine kurulu idi. Son yıllarda kullandığım Intel ve GeForce uyumu beni mutlu ediyor. Sadece kişisel görüş tabi. :)
@@Aghayev13 Merhaba. Değerli mesajınız için teşekkür ederim. :) Zaman ayırıp o linki yolladığınız için çok teşekkür ederim. Fiyatı da çok iyiymiş uygun.
@@Caner Uncu Merhaba. Değerli mesajınız için teşekkür ederim. :) Sanırım az sonra gidip 1660Ti alacağım fakat hangisi?

Son olarak sizlerden ricam, hangi markayı seçmeliyim? Son olarak yardımcı olabilir misiniz lütfen?
ASUS GeForce GTX1660Ti ROG STRIX OC GDDR6 6GB 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
MSI GeForce GTX1660Ti GAMING X 6GB GDDR6 192Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Msi modeli normal, Asus' un modeli ise en yenisi ve overlock yapılmış. (1875 MHz) -
Fan Sayısı - 2 adet

Asus sadece Msi modelinden 10 lira daha pahalı. (1890 MHz) (Overlock) Fan Sayısı - 3 adet

Asus ROG Strix GeForce GTX 1660 Ti OC (1890 MHz) - MSI GeForce GTX 1660 Ti Gaming X (1875 MHz) Karşılaştırması - Epey

Son düzenleme:
@@MasterBaston Merhaba. Peki değerli mesajınız için teşekkür ederim. :)
@@Bozuk PC Tuşu Merhaba. Değerli mesajınız için teşekkür ederim. Daha önceki ekran kartık Radeon idi ve sistem AMD üzerine kurulu idi. Son yıllarda kullandığım Intel ve GeForce uyumu beni mutlu ediyor. Sadece kişisel görüş tabi. :)
@@Aghayev13 Merhaba. Değerli mesajınız için teşekkür ederim. :) Zaman ayırıp o linki yolladığınız için çok teşekkür ederim. Fiyatı da çok iyiymiş uygun.
@@Caner Uncu Merhaba. Değerli mesajınız için teşekkür ederim. :) Sanırım az sonra gidip 1660Ti alacağım fakat hangisi?

Son olarak sizlerden ricam, hangi markayı seçmeliyim? Son olarak yardımcı olabilir misiniz lütfen?
ASUS GeForce GTX1660Ti ROG STRIX OC GDDR6 6GB 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
MSI GeForce GTX1660Ti GAMING X 6GB GDDR6 192Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Msi modeli normal, Asus' un modeli ise en yenisi ve overlock yapılmış. (1875 MHz) -
Fan Sayısı - 2 adet

Asus sadece Msi modelinden 10 lira daha pahalı. (1890 MHz) (Overlock) Fan Sayısı - 3 adet

Asus ROG Strix GeForce GTX 1660 Ti OC (1890 MHz) - MSI GeForce GTX 1660 Ti Gaming X (1875 MHz) Karşılaştırması - Epey
Önerim Vatan Bilgisayar'dan kesinlikle almayın!

Nereden almalıyım bir tavsiye verir misiniz lütfen? Dolandırıcı veya bozuk şey satan çok, uğraşacak gücüm yok o yüzden soruyorum kusura bakmayın. 😔

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı